Advanced Style x Coach: Intalniri spumoase intre generatii de stil

0
125

Despre Advanced Style am mai vorbit cu admiratie de cateva ori. Blogul lui Ari Seth Cohen,  devenit carte si documentar, s-a transformat intr-o sursa de inspiratie si admiratie atat pentru noi, dar si pentru eroinele sale. Ultimul sau demers propune un dialog intre trei dintre cele mai excentrice eroine in ale stilului si trei dintre cele mai cunoscute blogger-ite de moda.

Ideea a pornit dintr-o colaborare cu brandul de accesorii Coach, a caror linie clasica este potrivita si reinterpretata de toate varstele. Astfel s-a nascut Advanced Style x Coach: Generatii de stil, trei intalniri pline de trucuri imbatabile si conversatie spumoasa pe subiectul nostru preferat, stilul.

 

Susie Lau, de la Style Bubble, cunoscuta pentru stilul plin de mixuri ingenioase si viziunea sa alternativa asupra modei, converseaza cu Ilona Royce Smithkin, artista, performer si subiectul unui documentar premiat.

Style Bubble Meets Ilona Royce Smithkin

[youtube kkP6EARmiTg 600]

 

Nadia Sarwar, fotograf de moda din New York, apreciata pentru stilul etern masculin-feminin se intalneste cu Linda Rodin, stilista si ex-fashion editor la Harper’s BAZAAR, ce si-a creat propria linie de cosmetice.

Nadia Sarwar de la FrouFrouu Meets Linda Rodin

[youtube 09I4JiiTD3c 600]

 

Iar Leandra Medine de la Man Repeller, apreciata pentru eleganta sa nonsalata, rade impreuna cu Lynn Dell, „Contesa Glamour” si o legenda a stilului New york-ului datorita buticului sau Boutique Off Broadway.

Coach x Advanced Style: Man Repeller Meets Lynn Dell

[youtube yw4RqLrW1P0 600]

Sunt multe de invatat de la aceasta confruntare intre generatiii de stil, atat de multe ca trebuie sa le notam si sa le introducem in repertoriul nostru. Una dintre expresiile abordate va fi, cu siguranta, un  citat de celebru al lui Lynn Dell „Moda spune si eu, stilul spune numai eu”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here