(P) ageLOC® LumiSpa™: sistemul de ingrijire a pielii cu actiune duala

0
385
sistemul de ingrijire a pielii ageLOC_LumiSpa_NuSkin_Visual_Model-48

ageLOC® LumiSpa™ este un dispozitiv de ingrijire a pielii portabil, reincarcabil si rezistent la apa. Utilizat impreuna cu produsele de curatare activatoare ageLOC® LumiSpa™, el va imbunatati in timp aspectul tenului.

Produsele de curatare activatoare ageLOC® LumiSpa™ sunt in numar de 3, create pentru tipuri diferite de ten: uscat, normal/mixt si gras. Aceste produse speciale de curatare a pielii sunt formulate pe baza ingredientelor ageLOC® de la Nu Skin pentru a oferi pielii un aspect tineresc, sanatos, minimizand totodata si porii.

Cum se utilizeaza ageLOC® LumiSpa™

Dispozitivul este recomandat pentru femeile si barbatii care cauta sa-si mentina aspectul proaspat al pielii si sa diminueze semnele imbatranirii. Pentru a utiliza sistemul, umeziti fata cu apa calda si aplicati produsul de curatare ageLOC LumiSpa in mod uniform. Apasati butonul de pornire si deplasati usor capul de silicon inainte si inapoi, cu miscari ample. Dispozitivul va face pauza la fiecare 30 de secunde pentru a va sugera sa avansati la urmatoarea zona a fetei.

Lumispa

Acest gadget utilizeaza tehnologia brevetata Two-Sense Motion, contribuind la indepartarea impuritatilor si oferind, in acelasi timp, si multe alte beneficii pentru piele. Capetele moi, din silicon, sunt igienice, delicate si permit utilizarea de doua ori pe zi a dispozitivului. Utilizat dimineata, sistemul ageLOC® LumiSpa™ va ofera un ten proaspat, neted si stralucitor, iar seara ajuta la curatarea in profunzime a tenului.

Sistemul ageLOC LumiSpa, care include dispozitivul LumiSpa, capul de silicon, un produs de curatare activator ageLOC LumiSpa si baza de incarcare, este disponibil din ianuarie 2018 pe www.nuskin.com.

Cititi si: “(P) Personalizarea ritualului de frumusete cu ajutorul inovatiilor Nu Skin®”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here