Agenda de weekend: ce puteti sa faceti pe final de saptamana

0
375
agenda de weekend new you retreat

Avem solutia perfecta pentru acelea dintre voi care doresc sa-si dea un restart, atat alimentar, cat si nutritional, dar si mai multe evenimente interesante pentru persoanele care se decid sa ramana in Bucuresti in weekend.

O tabara in care puteti imbratisa un stil mai sanatos de viata

agenda de weekend new you retreat

In perioada 9-12 aprilie la Teleferic Grand Hotel din Poiana Brasov se organizeaza o noua editie a proiectului New You Retreat. Schimbarea este singura constanta din viata noastra. Si, totusi, avem mereu nevoie de un imbold, de un motiv pentru a imbratisa „noul”. Iar postul Pastelui reprezinta impulsul perfect pentru a ne schimba stilul de viata si a adopta noi obiceiuri sanatoase. Si nu doar din punct de vedere nutritional, ci si spiritual. Inscrierile se fac accesand acest link: http://www.juiceit.ro/juice?product_id=72.

Cu ce surprize vine cea de-a 18-a editie V for Vintage

agenda de weekend new you retreat V for Vintage

Editia cu numarul #18 V for VINTAGE, primul si cel mai mare targ de design romanesc contemporan si cultura vintage, conector al initiativelor locale de design, se desfasoara in weekendul 8-9 aprilie la Grand Hotel du Bulevard. Pentru doua zile, intersectia dintre Calea Victoriei si Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de intalnire pentru cea mai mare comunitate de pasionati de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor si design de obiect. Peste 10 colectionari aduc vintage autentic, spre bucuria pasionatilor de bijuterii cu poveste si a comorilor bine pastrate. In plus, la V for Vintage va fi dedicat un spatiu Universitatilor si Facultatilor de Arta si Design din Bucuresti, Cluj si Timisoara. In sectiunea Future Design din cadrul targului studentii vor expune colectii dedicate si instalatii.

Idei creative de cadouri pentru Paste la expozitia “Fete de Fete”

agenda de weekend fete de fete

Sezonul vizual-recreativ de primavara-vara se deschide cu o defilare a celor mai expresive personaje feminine 2D create de cateva dintre ilustratoarele hiperactive din Romania. Curioase | visatoare | razboinice | amorezate | rafinate | alintate | exploratoare | distrate | generoase | dezinhibate – fetele ilustrate de fete vor fi prezente la Apollo111 in perioada 28 martie – 18 aprilie. Ilustratiile sunt imprimate pe hartie fine art texturata de 270g si sunt disponibile pentru o perioada limitata in editii speciale, semnate de artiste. Accesul la expozitie este liber, de marti pana duminica, intre 17:00 – 1:00. Evenimentul este organizat de galeria online de ilustratie romaneasca www.colorhood.com si de Apollo111 – bar si hub cultural www.apollo111.ro.

World Within, premiera de la Unteatru

agenda de weekend piesa de teatru unteatru

Spectacolul Lumea Dinauntru / World Within se desfasoara astazi, 7 aprilie, in intervalul orar 19:00 – 20:10. Piesa in limba engleza prezinta povestea unei femei, interpretate de Valentina Zaharia, ce zace paralizata in propriul sau trup. Ea poate clipi doar o data pentru „Da“ si de doua ori pentru „Nu“. Dar mintea ei o duce intr-o calatorie indepartata, inapoi in copilarie, dupa portile mortii si-n nisele ascunse ale inimii. Oare ce va gasi?

Cititi si: “5 restaurante hip din Bucuresti de-ncercat in weekend”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here