Agenda evenimentelor interesante programate pe final de aprilie

0

Luna aprilie se apropie de final, iar o data cu incheierea ei vara pare mai aproape ca niciodata. Pregatiti-va pentru sezonul estival optand pentru un retreat de-o zi in inima Bucuresti, completandu-va garderoba cu cateva piese hot semnate MURMUR sau alegand o alta activitate menita sa va relaxeze si sa va incante!

O zi de retreat intr-un spatiu al Bucurestiului de altadata

Daca nu v-ati facut inca planuri pentru data de 22 Aprilie 2018, puteti avea o zi plina de activitati interesante la Urban New You Retreat. Pe Strada Lunei la nr. 5, va puteti lucra intr-o singura zi mintea, trupul si sufletul in compania mai multor traineri de yoga si pilates. In plus, in cadrul workshop-ului de Mindfulness, veti invata tehnici noi de respiratie si meditatie. Bonus: un curs de cooking, unde veti pregati retete delicioase si, mai ales, sanatoase. Meniul este atent gandit, astfel incat sa combine mesele lichide cu cele solide intr-un mix redus caloric. Intregul program se incheie cu o sesiune relaxanta de masaj. Pretul pentru intregul set de activitati este de 500 de lei si puteti afla mai multe detalii pe www.juiceit.ro.

Sample Sale MURMUR pe 20 – 21 aprilie

Pentru fanele MURMUR nu mai este un secret ca brandul romanesc organizeaza periodic sesiuni de reduceri. Iar una dintre acestea se desfasoara pe 20 si 21 aprilie, intre orele 12:00-20:00, la showroom-ul MURMUR de pe Strada Icoanei, nr.75A, Bucuresti. Evenimentul se va desfasura si online in aceleasi zile, dar in intervalul orar 22:00 – 10:00, pe website-ul oficial al brandului www.murmurstore.com. Printre articolele care vor fi disponibile in cadrul evenimentului se numara si rochia Zest Long Dress purtata de Kelly Rowland care va costa 1200 de Lei in loc de 5000 de Lei, pretul la care aceasta poate fi achizitionata in mod normal.

“Cu drag, Van Gogh” sau ce mai puteti urmari in weekend la cinematograf

Pe 12 aprilie a intrat in cinematografele romanesti filmul “Cu drag, Van Gogh”. Filmul porneste de la ultima scrisoare neterminata si pune pe ecran existenta pictorului printr-o tehnica moderna de animare a operelor sale. Tanara actrita Saoirse Ronan, nominalizata anul acesta la Premiile Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal pentru interpretarea din Lady Bird ii da viata personajului Marguerite Gachet. Douglas Booth isi imprumuta vocea personajului Armand Roulin. Printre actorii care interpreteaza personaje in film se număra și Jerome Flynn, Chris O’Dowd, Helen McCrory si actorul polonez Robert Gulaczyk in rolul lui Vincent van Gogh.

Prima expozitie individuala a ilustratoarei Livia Falcaru

Cea de-a 4-a editie a evenimentului One Night Gallery, care se va desfasura la Verde Stop (Barbu Vacarescu, nr. 162), se axeaza pe ilustratiile distinctive ale Liviei Falcaru, o tanara artista cu o viziune impresionanta si cu o pasiune pentru desenele ludice. Universurile unice si discrete surprinse de Livia, vor fi prezente in prima sa expozitie individuala pe 21 aprilie.

Cea de-a sasea editie Jazz in Church

Dupa 5 editii sold-out, Jazz in Church si-a anuntat cea de-a sasea editie care va avea loc intre 19 si 22 aprilie 2018, in binecunoscuta biserica Lutherana din Bucuresti. Evenimentul va reuni in acest an artisti consacrati din zece tari de pe patru continente. Biletele sunt disponibile online pe myticket.ro si entertix.ro precum si la punctele Info Point din Mega Mall si Mall Promenada.

Cititi si: “Evenimentele lunii martie: recomandari pentru weekend si nu numai”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here