Trailerul oficial al celui de-al doilea sezon din Big Little Lies

0
Trailerul oficial al celui de-al doilea sezon din Big Little Lies

Big Little Lies, probabil cea de-a doua cea mai așteptată producție HBO după Game of Thrones, va avea premiera pe 9 iunie 2019. Până atunci însă ne putem delecta cu trailerul oficial al acestui nou sezon în care grupul femeilor din Monterey luptă pentru a-și păstra secretul. Nu mai este totuși niciun secret că Meryl Streep s-a alăturat și ea distribuției deja atractive.

După finalul ucigător al primului sezon, membrele grupării „Monterey Five” se întâlnesc pentru a discuta cum vor păstra secretul a ceea ce s-a întâmplat în acea seară. Se pare că sezonul 2 va explora modul în care Madeline (Reese Witherspoon), Celeste (Nicole Kidman), Jane (Shailene Woodley), Renata (Laura Dern) și Bonnie (Zoë Kravitz) continuă după moartea soțului lui Celeste, Perry interpretat de Alexander Skarsgård. Pentru a complica lucrurile, mama lui Perry, Mary Louise, interpretată de Meryl Streep, ajunge în Monterey în speranța că v-a descoperi ce s-a întâmplat cu fiul ei. Sezonul 2 din Big Little Lies se va întinde pe parcursul a 7 episoade.

Regizorul primului sezonul Jean-Marc Vallee a fost înlocuit pentru această nouă serie de Andrea Arnold, iar Nicole Kidman a făcut următoarea declarație legată de această schimbare: “vorbești despre perspectiva masculină și cea feminină, iar acum avem o regizoare în spatele camerei. Felul în care ea intră în viețile noastre este diferit, după cum veți constata”.

Citiți și: “Cea de-a 75-a editie a galei Globurile de Aur: castigatorii din 2018”!

Foto: outnow.ch

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here