Alegerile Bazaar: tendințele verii de la show-ul Modivo & epantofi.ro Supervision Fashion Show

0

La sfârșitul lunii martie Modivo & epantofi.ro a prezentat un eveniment unic care nu a mai existat niciodată în Polonia – prezentarea de modă online Supervision Fashion Show, creată într-un co-branding, în timpul căreia a fost prezentată colecția pentru sezonul primăvară-vară 2021. Poți viziona și afla mai multe detalii despre show aici.

În catwalk-ul de modă a fost prezentată o gamă largă de ținute, potrivite pentru diverse părți ale zilei sau ocazii, ce au cuprins atât registre casual, athleisure cât și elegante. Ținutele au fost create, printre altele, de stiliști de top din cele mai importante reviste de modă, care și-au împărtășit viziunea despre sezonul primăvară-vară. Total look-urile monocrome într-o nuanță modernă de bej, detalii boho și referințe la anii eclectici 80 și 90, precum și outfituri confortabile – treninguri, leggings și hanorace din materiale de cea mai înaltă calitate – sunt direcțiile principale ale noilor colecții Modivo și epantofi.ro. Deși situația actuală nu este propice purtării rochiilor de seară, acestea nu au putut lipsi din spectacol. Tendințele majore vizibile în show, ne relatează despre paradigma majoră, ea fiind moda hibridă, în care piesele ce par a fi universe diferite, se combină în ansamble echilibrate și contemporane. Astfel un deux-piece cu referințe și structură clasică, poate arăta superb, cu cizme de ploaie.

Look-urile noastre preferate de la show-ul Modivo & epantofi.ro Supervision Fashion Show:

Decorul Modivo & epantofi.ro Supervision Fashion Show, spectacol care este încă disponibil pe canalele de socializare, incl. pe YouTube, face aluzie la motivele binecunoscute ale forțelor naturii, iprecum vântul și apa. Acestea au fost reinterpretate și prezentate într-o versiune digitală complet nouă. Tema principală este vântul care trece prin diapozitivele pitorești, anunțând energie pozitivă și schimbări interesante. Brandurile de modă, precum Guess, Liu Jo, Hugo Boss și Converse, i-au dus pe spectatori într-o călătorie estetică posibilă datorită tehnologiei moderne. Imaginile de pe malul mării, valurile înalte, nisipul sclipitor și alte peisaje au completat perfect stilizările pentru sezonul primăvară-vară 2021.

Vizioneaza show-ul – toate piesele sunt disponibile pentru shopping la un click distanta- haine, încălțăminte și accesorii pe modivo.ro si epantofi.ro

Ghid de shopping Bazaar de la show-ul Modivo & epantofi.ro Supervision Fashion Show:

 

Imagini: PR Modivo și Epantofi

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here