Alexander Wang X H&M

0

(foto: H&M, Steven Klein)

Colaborarea surpriza a anului, Alexander Wang X H&M a fost anuntata in timpul unei  petreceri din cadrul festivalului Coachella. Pe 6 noiembrie, colectia va fi lansata in 250 de locatii internationale si online.

Designerul vorbeste in stilul sau pozitiv despre aceasta colaborare „[H&M] sunt foarte deschisi la depasirea granitelor si la crearea unei platforme pentru creativitate. Va fi o cale grozava pentru o audienta mai larga sa experimenteze elemente ale brandului si stilului de viata Alexander Wang. ”

Alexander Wang este creative director-ul pentru Balenciaga si are propriul brand de succes international din 2007. Estetica ce l-a facut celebru se bazeaza pe contraste, ce  imbina armonios rafinatul si imperfectul.

„Alexander Wang este una dintre cele mai puternice voci din moda astazi. Intelege exact ce-si doresc oamenii sa poarte si o face cu o energie si pasiune care este molipsitoare, ” spune Margareta van den Bosch, creative adviser-ul H&M.

H&M si-a facut deja un renume din designerii invitati sa colaboreze pentru colectii speciale precum Stella McCartney, Maison Martin Margiela, Marni sau Isabel Marant.

Singurul dezavantaj al acestei noutati este ca va fi o asteptare lunga pana pe 6 noiembrie.


(foto: Lansarea din cadrul Coachella, Kate Bosworth si Alexander Wang, Buro247)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here