Alicia Keys va cânta pe 6 septembrie la #BAZAARICONS Party

0
ALICIA KEYS, SALVATORE FERRAGAMO
  • Alicia Keys va conta la petrecerea anuală Harper’s BAZAAR ICONS, vineri, 6 septembrie, la The Plaza în New York.
  • Printre performerii invitați la petrecerea anuală din anii anteriori se numără celebrități precum Christina Aguilera, The Weeknd și Kanye West.
  • Alicia Keys apare pe coperta numărului de septembrie Harper’s BAZAAR din SUA, iar supermodelul Christy Turlington apare pe coperta de subscriber. În lumea întreagă, numărul de septembrie al revistei va avea pe coperte vedete precum Celine Dion, Kate Moss, Awkwafina și Devon Aoki.

Cântăreața câștigătoare a 15 premii Grammy și vedeta copertei de septembrie va ține un concert la cea de-a șasea petrecere anuală de la The Plaza din Manhattan. Soirée-ul va avea loc pe 6 septembrie, înainte de startul New York Fashion Week, iar Cartier este partenerul exclusiv al evenimentului de anul acesta. Compozitoarea hitului Fallen se alătura listei de muzicieni notabili care au cântat la petrecerea anuală Harper’s BAZAAR, călcând pe urmele Christinei Aguilera, The Weeknd, Kanye West, Katy Perry și Lady Gaga.

La petrecere vor participa și protagoniștii pictorialului #BAZAARICONS, numit și The Independents, selectați de Carine Roitfeld, Global Fashion Director, să apară în acest număr special. Roitfeld scoate în evidență o serie unică de „forțe culturale” talentate, fotografiate de Mario Sorrenti, printre care Celine Dion, Christy Turlington, Kate Moss, Regina King, Alek Wek, Shailene Woodley, Awkwafina, Lakeith Stanfield și Devon Aoki.

Cei care nu vor participa la petrecerea ICONS și nu o vor vedea pe Keys, se vor bucura să afle că un nou album este iminent. Solista a declarat că albumul “reflectă momentul în care mă aflu cum, o acceptare de sine deplină ca ființă umană, cu defecteele, bucățile pe care obișnuiam să le ascund nefiind pregătită să îmbrățișez stări precum furia, frica și nebunia”.

Citește și: Harper’s BAZAAR 2019 ICONS by Carine Roitfeld cover story

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here