Am descoperit cele mai chic căști ale momentului

0

Este vorba, desigur, despre FreeBuds Lipstick de la Huawei, căștile roșii cu un design special, în formă de ruj.

Nu știm cine a fost cel – sau poate cea 😊- care a venit cu această idee de design, dar a fost una într-adevăr inspirată. Noile căști sunt distincte și sofisticate datorită acestui design premium și minimalist și pot fi considerate un accesoriu de lux.
Știm însă că produsul a fost proiectat de o echipă de la Centrul de Cercetare Estetică al Huawei din Paris, împreună cu departamentul de proiectare a produselor din China. Rezultatul este unul emblematic, cu linii minimaliste care decupează partea laterală a structurii 3D, pentru o înfățișare premium și unică.

Frumusețea în atingere – dedicată eleganței

În comparație cu materialul din plastic, care este utilizat în general în proiectarea carcasei de încărcare a căștilor tradiționale, HUAWEI FreeBuds Lipstick sunt realizate din oțel inoxidabil. Căștile au și ele calități hipoalergenice și mențin luciul și netezimea chiar și după utilizarea îndelungată.

Carcasa căștilor nu e doar frumoasă, ci și foarte plăcută la atingere. Nu e întâmplător: a trecut prin 30 de procese de proiectare complexă și a fost lustruită la un nivel ultra-înalt pentru ca, în final, să ne bucurăm de o suprafață netedă ca o oglindă. Mai mult, carcasa vine cu un design magnetic, folosit uneori și în cazul rujurilor.

 

Frumusețea sunetului – experiență audio inteligentă

Sunetul este cel mai important simț atunci când vine vorba de produse audio. Huawei îmbină tehnologia de top din industrie pentru căștile open-fit precum Anularea Activă a Zgomotului, tehnologia AEM și designul confortabil în HUAWEI FreeBuds Lipstick aducând o experiență inteligentă de ascultare.

 

FreeBuds Lipstick oferă un altfel de unboxing

Cutia în care vin căștile HUAWEI FreeBuds Lipstick este una parfumată care eliberează un parfum minunat,  pentru a recrea acele momente frumoase de romantism din viața ta și pentru a adăuga acea notă suplimentară de eleganță.

Design ultra-chic pentru cele mai noi tendințe în modă

Căștile HUAWEI FreeBuds Lipstick sunt un accesoriul perfect pentru o ținută în tendințe. De la un look statement la unul minimalist, carcasa căștilor ajută utilizatorii să își completeze fiecare outfit.

Combinația clasică de negru misterios și auriu de lux a carcasei și căștile roșii pline de farmec adaugă rafinament oricărei ținute, într-un fel în care nu multe gadget-uri o pot face.

Ca fan al produselor și ambasador al brandului Huawei, Lidia Buble își asortează întotdeauna ținutele cu căștile HUAWEI FreeBuds Lipstick, care redefinesc perfect estetica și  performanța.

Sunt accesoriul potrivit indiferent dacă vorbim de o după-amiază relaxantă de duminică sau de o zi de luni plină de acțiune.

 

FreeBuds Lipstick sunt disponibile pe www.huaweistore.ro, la prețul de 1.099 lei și sunt incluse și în campania de Crăciun: consumatorii care achiziționează produsul au șansa de a câștigă unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 lei fiecare, prin participarea la tragerile la sorți.

Clienții care se abonează la newsletter http://www.huaweistore.ro primesc și un voucher în valoare de 60 de lei, care poate fi folosit la achiziționarea unor produse din magazinul online în valoare de cel puțin 200 de lei până la sfârșitul anului.

 Vezi AICI mai multe detalii despre promoțiile speciale de Crăciun!       #UNBOXYOURCHRISTMAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here