Am testat noul HUAWEI WATCH GT 3 și avem o veste pentru tine

0

Am descoperit că e o îmbinare perfectă între design și funcții pentru sport și sănătate. Și nu, nu e primul smartwatch pe care-l testăm 😊.

 

Când nu ne mai așteptam la nimic nou de la un smartwatch, am primit, pentru testare, un HUAWEI WATCH GT 3. Care ne-a cucerit din prima clipă pentru că arată foooarte bine. Și prin asta vrem să spunem că e un ceas elegant, cu o curea aurie, care poate fi purtat oricând, la o ținută casual sau la un outfit de cocktail. N-o să-l descriem în detaliu, pentru că îl vezi deja în fotografii. Și știm că deja îți place.

Partea cea mai frumoasă însă e că, pe lângă design-ul care merită premiat, GT 3 vine cu niște funcții extrem de utile. O să le detaliem pe cele care ne-au lăsat impresie bună:

Tehnologia TrueSeen 5.0+ e cea care monitorizează mult mai bine sănătatea și ședințele de fitness. Sigur, sănătatea și exercițiile fizice erau monitorizate atent și până acum, însă vorbim de o tehnologie nouă, de ultimă oră, care ne oferă informații mai precise ca niciodată.

PPG 5.0 monitorizează cu precizie ritmul cardiac – și aici e un upgrade față de ceasurile din generația anterioară. GT 3 ține pasul chiar și în situațiile în care există o schimbare rapidă a ritmului cardiac: când alergăm, înotăm sau sărim coarda.

HUAWEI WATCH GT 3 oferă, de asemenea, în timp real, și monitorizarea somnului, a gradului de stres, dar și caracteristici de urmărire a ciclului menstrual pentru un management cuprinzător al sănătății.

Antrenor personal – da, acest smartwatch face și asta. Sunt tot felul de programe pentru sport, dar pe ne-au impresionat AI Running Coach și Healthy Living Shamrock, un fel de asistent de sănătate și fitness are grijă să rămânem active și sănătoase.

AI Running Coach se bazează pe combinația dintre considerentele științifice și experiența utilizatorului. Mai exact, va lua în considerare implementarea săptămânală a planului și feedback-ul organismului cu privire la schema de antrenament pentru a ajusta automat planul de exerciții pentru fiecare în săptămâna următoare.

Noul Healthy Living Shamrock  aduce caracteristici care îi permit să se adapteze mai bine nevoilor noaster zilnice de sănătate. Asta înseamnă că, prin setări personalizate putem primi memento-uri regulate, cum ar fi: provocări de sănătate, aportul zilnic de apă, meditația zilnică, memento-ul cu ora de culcare, volumul exercițiilor fizice și păstrarea stării pozitive. Toate aceste lucruri aparent mărunte au legătură cu sănătatea noastră și ne ajută să ne păstrăm un tonus bun.

Ultima veste bună e legată de numărul aplicațiilor terțe de pe HUAWEI WATCH GT 3: acesta a crescut din nou, acoperind viața de zi cu zi, călătoriile, jocurile, divertismentul, munca, fitness-ul și sănătatea. O să fie o surpriză plăcută să le descoperi prin intermediul AppGallery.

După toate astea, ce zici? Îi scrii repede lui Moș Crăciun? Încă mai ai timp, mai ales că cei de la Huawei au în desfășurare campania de Crăciun, #UnboxYourChristmas, unde poți găsi numeroase gadget-uri performante perfecte de pus sub brad.

Vezi AICI mai multe detalii despre promoțiile speciale de Crăciun!

#UNBOXYOURCHRISTMAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here