Analize personalizate si tratamente care redau vitalitatea parului

0
analize personalizate si tratamente pentru par

Daca urmati un ritual de ingrijire cu produse care nu sunt adecvate pentru nevoile parului dumneavoastra riscati sa aveti parte constant de bad hair days. Acelasi lucru se poate intampla si daca dupa o vacanta prelungita la mare, nu urmati cat de curand un tratament reparator pentru par. Astazi enumeram cateva dintre variantele pe care le aveti la dispozitie in astfel de situatii.

Testati solutii ultra-personalizate de ingrijire

In cadrul saloanelor GETT’S din Park Lake si Afi Palace Cotroceni, clientele pot incerca gratuit si serviciul pentru diagnoza parului creat de specialistii de la System Professional. Aplicatia dedicata System Professional Energycode App descifreaza nevoile specifice de ingrijire ale fiecarei persoane, in acord cu profilul sau de dorinte si nevoi, dupa care sugereaza ritualul ideal de ingrijire pentru par. Aplicatia ofera acces la peste 174 de milioane de combinatii posibile ce au la baza tehnologia Energycode Complex, o combinatie patentata care sprijina parul sa-si recapete energia vitala, facandu-l puternic si maleabil ca in starea lui initiala, inainte de orice interventie sau tratament chimic.

Un tratament recomandat pentru parul vopsit si fragil

„ICON ECOPLEX este un nou sistem de ingrijire a parului ce revolutioneaza lumea colorarii printr-o fuziune complexa intre ingredientele naturale si cea mai inalta tehnologie, ce ajuta patrunderea ingredientilor activi in interiorul cortexului firului de par, intarind si multiplicand legaturile interne. Pretul tratamentului variaza intre 80 si 150 lei in functie de lungimea parului”, explica echipa The.FAM. – Home of Beauty, centru de infrumusetare din zona Dorobanti (Lt. Marcel Andreescu, 48).

IHair Keratin, un tratament care disciplineaza si reda stralucirea firului de par

Persoanele cu un par deteriorat de la decolorare sau de la placa de indreptat pot testa metoda de indreptare si de refacerea a parului IHair Keratin, disponibila si-n cadrul Anastasia Beauty Center (Calea 13 Septembrie, 87 – 89). Aceasta metoda braziliana de indreptare a parului se bazeaza, dupa cum o tradeaza si numele, pe keratina. Tratamentul este delicat cu parul, ii restabileste stralucirea si il hraneste, imbunatatindu-i vizibil conditia. IHair Keratin nu vizeaza doar parul deteriorat, el poate fi folosit si de persoanele cu parul cret sau rebel, greu de coafat.

Hair Botox, metoda care anuleaza electrizarea parului si preveniti caderea acestuia

Daca electrizarea parului este o problema care va da mari batai de cap, atunci puteti apela la tratamentul Hair Botox. Acesta hraneste in profunzime, reconstruieste firul de par si previne electrizarea. In compozitia tratamentului sunt incluse particule organice, microscopice, care incurajeaza absortia de vitamine, antioxidanti si proteine, redand parului textura naturala.

Tratamentul Hair Botox previne totodata si caderea parului si elimina varfurile despicate. Pretul tratamentului variaza intre 450 si 750 de lei in functie de lungimea firului de par si poate fi realizat la Gaal Hairplay Salon (Calea Victoriei, nr. 136).

Cititi si: “De incercat: tratamente impotriva caderii parului si produse pentru scalp”!

Foto: Imaxtree (Elisabetta Franchi primavara/vara 2017)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here