Angelina Jolie este starul numarului de noiembrie Harper’s BAZAAR US

0
editie de noiembrie Harper's BAZAAR US

Harper’s BAZAAR US dezvaluie astazi editia de noiembrie, editie ce o are pe coperta si intr-un amplu material pe Angelina Jolie. In acest numar special, ce celebreaza 150 de ani de la infiintarea revistei, Angelina Jolie isi impartaseste gandurile despre drepturile femeilor, despre resposibilitatea pe care o avem pentru cei din jurul nostru, dar si fata de mediu.

Angelina Jolie, a scris o scrisoare din Namibia, pentru editia de noiembrie Harper’s BAZAAR, iar mesajul-cheie din ea este ca salbaticia trebuie sa ramana salbaticie, fiind totodata respectata si protejata. Ea considera, de asemenea, ca gasirea unui echilibru intre om si natura reprezinta o parte esentiala a existentei noastre.

editie de noiembrie Harper's BAZAAR US

Sesiunea foto s-a desfasurat intr-un sanctuar din Namibia, N/a’an ku sê Wildlife Sanctuary, detinut de prietenii actritei, Marlice si Rudie van Vuuren. N/a’an ku sê Wildlife Sanctuary ofera un paradis sigur si o a doua sansa pentru nenumarate animale ranite sau orfane. Numai animalele prea bolnave, abuzate sau obisnuite cu oamenii vor ramane in permanenta la sanctuar. Iar acest lucru se intampla doar pentru a le creste sansele de supravietuire. Eliberarea carnivorelor, inclusiv a gheparzilor si leoparzilor, este o prioritate majora la N/a’an ku sê.

Angelina este fotografiata in editia de noiembrie Harper’s BAZAAR US cu animale care au fost salvate de cei de la sanctuar, dintre care trei au importanta speciala pentru actrita. Trei gheparzi orfani au fost sprijiniti financiar de Angelina si de familia ei, inca de cand erau pui in 2015.

Fundatia Jolie-Pitt activeaza de peste un deceniu in Namibia. Sprijinul lor a inclus finantarea unei clinici si a unei scoli pentru localnicii din San, precum si programe pentru protejarea animalelor salbatice pe cale de disparitie. Angelina, impreuna cu Shiloh, au deschis o noua clinica pentru animale ranite, Shiloh Wildlife Sanctuary, finantata de fundatia familiei, iar in Cambodgia, Fundatia Maddox Jolie-Pitt ajuta la protejarea a aproximativ 60.000 de hectare din ultima padure tropicala intacta din Muntii Cardamom si a faunei sale salbatice.

Intregul material poate fi citit pe harpersbazaar.com!

Cititi si: “Angelina Jolie, designer pentru Christian Louboutin”!

Foto: Alexi Lubomirski; Fashion Editor: Jennifer Rade; Hairstyle: Adam Campbell pentru Wella Professionals; Makeup: Toni G. pentru smdcosmetics.com; Realizat de: Colette Massier pentru N/a’an ku sê Films.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here