Angelina Jolie și o nouă schimbare de look

0
Angelina Jolie schimbare de look

În Girl, Interrupted, Life or Something Like It și Salt am avut ocazia să descoperim o versiune blondă a Angelinei Jolie, iar acum actrița se pare că a revenit la această culoare pentru noua sa peliculă: Come Away.

Într-o fotografie distribuită pe Instagram, Jolie poate fi văzută purtând o perucă blondă cu o coafură ce amintește de perioada victoriană.

Actrița nu s-a temut niciodată să iasă din zona de confort când vine vorba de schimbări beauty. „Am avut momente când eram mică și mi-aș fi pus toată trusa de machiaj pe bază, dar în mod normal eram mai băiețoasă. Iar pe urmă am cochetat cu zona punk”, a spus Angelina la începutul anului.

Filmul Come Away nu are încă o dată de lansare, dar cel mai probabil, el va apărea la începutul anului următor. Fantasy-ul, regizat de Brenda Chapman, reimaginează povestea lui Peter Pan și Alice în Țara Minunilor care sunt de data aceasta frați, iar Jolie este mama celor două personaje principale. Michael Caine și Gugu Mbatha-Raw fac de asemenea parte din distribuția noului film.

Come Away nu este singurul fantasy în care o vom vedea în curând pe Angelina Jolie. Actrița în vârstă de 43 de ani, va juca și în continuarea peliculei Maleficent alături de Elle Fanning și Michelle Pfeiffer. Filmul se va lansa în 2020.

Citiți și: “Cum si-a facut Angelina Jolie debutul pe Instagram”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here