Despre palarii cu Anna Piaggi

0

(Foto: Style)

Minijobenele, palariile cu pene sau cu fructe, sculpturile capilare in material au fost semnatura editorului Anna Piaggi. Iar prietenul ei apropiat Stephen Jones, responsabil pentru multe dintre palariile extravagante din vasta colectie a Annei, ii va dedica o expozitie in aceasta toamna.

Expozitia Hat-ology  se va deschide in timpul Saptamanii Modei din Milano, pe 22 septembrie, la Palazzo Morando. Palariile vor fi expuse intr-o replica a apartamentului Annei Piaggi din oras, aratand astfel un fragment din stilul de viata al editoarei. Insa colectia ei de palarii va fi adevarata calatorie prin viata palpitanta pe care a dus-o. Piaggi colectiona toate palariile care ii placeau, de la Chanel haute couture si Stephen Jones, la sepci McDonald’s, cultivand astfel o abordare unica fata de moda.

„Palaria mea este personala. Este ceea ce contine spiritul, sentimentul, senzatia care roteste aceasta mica lume. Este un secret pe care vreau sa-l tin cat mai secret posibil,” i-a marturisit Anna Dianei Pernet, cu putin timp inainte sa ne paraseasca, acum un an.

(Foto: Anna Piaggi de Stephen Jones, Diane Pernet)

“Majoritatea clientilor asteapta rabdatori sa asez eu palaria pe cap. Anna o lua in maini, o incerca invers, intoarsa, o infrumuseta cu o bijuterie, punea o voaleta, o facea a ei. Apoi se intorcea spre mine si cu o expresie bosumflata zicea: «Vezi…»”, isi aminteste Stephen Jones pentru A Shaded View on Fashion, despre clienta preferata si prietena sa.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here