Antiage zi: noile formule ale tinereții

0
produse antiage zi

Domeniul frumuseții se află într-o perpetuă evoluție. Apar mereu noi produse și ingrediente inovative menite să ne upgradeze ritualuri antiage, iar acestea sunt 6 dintre formulele recent lansate care promit să nu părăsească prea curând beauty kit-urile noastre.

Esența tinereții

Indiferent de crema pe care o utilizați zilnic, serumul n-ar trebui să vă lipsească din arsenalul zilnic. Această formulă concentrată, care pătrunde rapid în piele, ajunge exact la problemele cele mai arzătoare ce apar odată cu vârsta. Noi vă recomandăm acest produs, unul dintre cele mai bine vândute în lume, cu o formulă patentată de acid hialuronic și substanțe probiotice.

Serum Advanced Génifique, Lancôme, 374 Lei

Anti-gravitație

Cu extract prețios de caviar (bogat în omega 3 antioxidant), tripeptide și extracte vegetale, acest serum, un adevărat Rolls Royce al produselor de acest tip, are un efect de ridicare a trăsăturilor și de îmbunătățire a fermității și texturii pielii.

Serum Skin Caviar Liquid Lift, La Prairie, 2.309 Lei

Piele de vis

Două ingrediente naturale din zone îndepărtate sunt secretul acestei creme: Langoza din Madagascar și Ophilia din Burkina Faso, al căror efect este să stimuleze celulele stem să lupte împotriva semnelor de îmbătrânire. Formula conține și pudră micronizată, ce oferă un efect de soft-focus pentru luminozitate și estompare ușoară a imperfecțiunilor pielii.

Cremă Capture Totale Dream Skin Advanced, Dior, 530 Lei

Texturi ușoare

O nouă lansare în gama Givenchy L’Intemporel, acest produs cu o textură fină și confortabilă, cremoasă și fluidă în același timp, va transforma ritualul de îngrijire a feței într-o experiență senzorială, dincolo de formula bogată în ingrediente antiîmbătrânire care vă va lăsa pielea mai netedă și mai catifelată.

L’Intemporel Global Youth Smoothing Emulsion, Givenchy, 644 Lei (Sephora)

Plan de consolidare

După opt ani de studii, 500 de plante cercetate și 60 de extracte botanice din regiunea Alpilor francezi, laboratoarele Chanel au descoperit potența unei plante miraculoase pentru piele: solidago, cheia acestui nou produs din gama Sublimage. Extractul din această plantă (al cărui nume însemnă „eu consolidez”) contribuie la redensificarea pielii și la îmbunătățirea vitalității celulare, astfel încât tenul capătă un aspect mult mai tânăr.

Loțiune Sublimage L’Essence Fondamentale, Chanel, 2.098 Lei

Rețetă vintage

Unele formule de înfrumusețare nu se demodează niciodată. Așa este și cea din crema Éternelle Jeunesse, a cărei vânzare a pornit în anii ’20. În 2018, formula este reinventată și, datorită conținutului de peptide și pulbere de diamant, peptide biomimetice și acid hialuronic cu masă moleculară mare, contribuie la întinerirea evidentă a pielii. Imposibil de ignorat este și ambalajul produsului, disponibil într-o sticlă prețioasă numită opalin.

Crème Éternelle Jeunesse, Académie Scientifique de Beauté, 480 lei (toplineshop.ro)

Articol apărut în numărul de noiembrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Rasfat pentru finalul saptamanii cu produse dedicate curatarii tenului”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here