Arome delicioase pentru o baie fierbinte

0

Pentru că vremea de afară ne îmbie mai degrabă la mai mult timp petrecut acasă, îți propunem niște produse noi-nouțe pentru momentele în care ai chef de o baie fierbinte și parfumată. Este vorba de gelurile de duș Keff, abia lansate, și care au niște arome delicioase.

Nu, nu zicem delicioase întâmplător, ci pentru că ne-au cucerit în special cele cu arome de înghețată: Jelly Beans, Cookies & Cream, Fluffy Marshmallow, Mango Sorbet și Salty Caramel. Formula lor este intens hidratantă, îmbogățită cu unt de shea, vitamina E și aloe vera, lăsând pielea curată, hidratată și delicios parfumată, pe tot parcursul zilei.

Dacă nu ești pasionată de aromele gurmande și le preferi mai degrabă pe cele clasice, e bine să știi că în gama de geluri de duș de la Keff există și variantele cu Vanilla & Coconut, Milk & Honey, Lavender și Rose & Kukui Oil.

Toate oferă o curățare blândă și asigură o piele mătăsoasă și revigorată întreaga zi. Sunt ideale atât pentru un duș rapid și parfumat în fiecare dimineață, cât și pentru o baie fierbinte și relaxantă.

Produsele Keff sunt disponibile în magazinele independente, dar și în lanțurile de supermarketuri și hypermarketuri din București și din țară. Toate gelurile de duș Keff sunt disponibile în ambalaje de 500 ml și costă 15 lei.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here