Aromele zilei: 8 parfumuri numai bune de luat peste mări și țări

0

Purtaţi parfumul ca pe un accesoriu esenţial. Iată propunerile noastre pentru zile senine.

Un peau de beige

„Mă refugiez în bej pentru că e natural”, spunea Mademoiselle Chanel. O nuanţă simbol, cu variaţii infinite, o simplitate aparentă ce ascunde o senzualitate discretă, este interpretată olfactiv în colecţia Les Exclusifs printr-un mix armonios de frezie, frangipani, flori de păducel şi miere.

Apă de parfum Beige, Chanel, 200 ml, 1.700 Lei (Chanel Espace Beauté)

Miraj acvatic

O apă de parfum lejeră, care păstrează vanilia sărată şi acordul de ambergris din aromă iniţială, pe care le completeaza cu floare de lămâie, esenţe lemnoase şi iasomie acvatică.

Olympéa Aqua Eau de Parfum Légère, Paco Rabanne, 50 ml, 334 Lei

Fresh & artsy

O nouă explorare a culturii contemporane semnată de Jean Paul Gaultier aduce pentru vara 2018 o aromă plină de prospeţime, acvatic-orientală, perfectă pentru zilele cu atmosferă dolce far niente, într-un flacon special, creat împreună cu artistul André Saraiva.

Apă de toaletă Classique Eau Fraîche, Jean Paul Gaultier, 100 ml, 404 Lei

Aer mediteranean

Lăsaţi-vă transportată instant pe coasta Amalfi, unde mireasma mirifică a florilor încărcate cu picături de rouă se combină perfect cu arome de plante sălbatice, muşchi de stejar şi cu intensitatea acordurilor marine.

Apă de parfum Tagete, Profumum Roma, 100 ml, 1.130 Lei (Elysée)

Arome şi delicii

Inspirat de un ingredient savuros al bucătăriei orientale, misterioasa lămâie neagră, această apă de colonie cu note de citrice variate oferă o prospețime cristalină, suprinzător de persistentă, ce vă însoţeşte din miezul zilei până la miezul nopţii.

Eau de Citron Noir, Hermès, 100 ml, 442 lei (Douglas)

Inspiraţie divină

Descoperiţi o nouă colecţie orientală, ce evocă spiritul şi cultura Mediteranei – puteţi începe cu Botafumeiro, o creaţie fină, cu accente condimentate (nucşoară, tămâie şi santal), inspirată de pelerinajul pe Camino de Santiago.

Apă de parfum Botafumeiro, Carner Barcelona, 50 ml, 550 Lei (Madison)

Grădina imaginară

Cu un caracter vibrant şi exploziv, noua lansare olfactivă Gucci combină aromele florale intense ale originalului Bloom cu un buchet verde, efervescent. Iasomia, tuberoza şi caprifoiul se află în inima parfumului, completate de muguri de coacăz şi galbanum verde.

Apă de toaletă Bloom Acqua Di Fiori, Gucci, 50 ml, 399 Lei

Escapadă diurnă

O creaţie de o senzualitate caldă, ce evocă o zi de vară senină, cu un cer albastru vaporos – o senzaţie de vacanţă redată prin note de bergamotă, violetă, orris, completate cu acorduri orientale de piele şi mosc.

Apă de parfum Hallucinogenic Pearl, A Lab on Fire, 640 lei (Madison)

Articol apărut în numărul de mai al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Parfumurile verii: arome care va improspateaza starea de spirit”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor; Colaj: Tudor Șmalenic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here