Arta coafurii French cu produse esențiale de styling

0

Aceste produse de styling profesionale vă vor transforma coafura.

Vă pregătiți să ieșiți în oraș? Dacă v-ați ales ținuta și machiajul, un detaliu esențial va face diferența: părul. Dincolo de o îngrijire corespunzătoare, produsele de styling potrivite sunt indispensabile pentru a conferi mai multă personalitate coafurii și a o păstra în forma dorită întreaga zi.

Crema de sculptare pentru definirea buclelor

Dacă aveți bucle și vreți să le definiți, încercați crema de sculptare Tecni Art Bouncy & Tender Force 2, de la L’Oréal Professionnel. Formula duo cu gel Intra- Cylane are efect anti-umiditate și anti-electrizare și vă păstrează buclele definite timp de 72 de ore. Pentru a o folosi, apăsați pe recipient pentru a obține cantitatea necesară de cremă și gel, apoi amestecați în palmă și aplicați pe părul umed. Coafați buclele și uscați-le cu un instrument de styling sau lăsați-le să se usuce natural.

Tecni Art Bouncy & Tender Force 2, L’Oréal Professionnel, 75 Lei

Loțiune pentru disciplinarea părului scurt

Părul scurt are nevoie de Tecni Art Transformer Texture Multi-use Liquid-To-Paste Force 3 , (Preț 75 Lei), o loțiune transformabilă în pastă, care disciplinează părul și îi conferă textură. Masați în palme produsul, apoi depărtați palmele pentru a obține fibre texturizante, pe care le puteți distribui pe părul uscat sau umed.

6-Fix Force 6, cel mai puternic fixativ din gama Tecni.Art cu o singură aplicare

Indiferent de coafură, spray-ul fixativ e necesar pentru a o susține timp îndelungat. Vă recomandăm Tecni Art Pure 6-Fix Force 6, cu o difuzie triplă de fixare, 24 ore de menținere extremă și protecție împotriva umidității. Pentru a obține cele mai bune rezultate, pulverizați-l pe păr de la o distanță de 35 cm.

Tecni Art Pure 6-Fix Force 6, L’Oréal Professionnel, 74 Lei

Dacă ați optat pentru o coafură ultradefinită, precum un coc sau o coadă de cal, conferiți-i luciu cu Tecni Art Pure Ring Light Force 1,  (Preț 75 lei), un spray pentru nisare cu luciu puternic. Difuzați-l pe tot părul, pentru a obține un efect de văl luminos, sau aplicați-l în straturi, pentru luciu focalizat.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here