Arta din moda

0

Noua campanie pentru Neiman Marcus, retailerul de lux, este o opera de arta a modei. Catalogul, intitulat The Art of Fashion, alege o tinuta reprezentativa pentru fiecare brand. Compozitiile surprind esenta fiecarei colectii, evidentiaza atmosfera din care s-a nascut fiecare piesa si personalitatea celei care ar imbraca-o.

Cu o prima editie aparuta in urma cu 20 de ani, catalogul a fost realizat de-a lungul timpului de nume legendare ca Richard Avedon, Arthur Elgort, Helmut Newton, Annie Leibovitz, Lillian Bassman si Paolo Roversi. Pentru retailer, el a reprezentat un pas inovator, prezentand moda de ultima ora prin fotografii ce fortau limitele. Erik Madigan Heck este cel mai tanar fotograf care si-a luat misiunea de a imagina arta din moda.

„Am dorit sa aducem impreuna moda desavarsita a acestui sezon si un adevarat vizionar creativ”, spune Eddie Nunns, Brand Creative pentru Neiman Marcus. „Opera lui Erik Madigan Heck este la granita dintre fotografie si arta, iar prin abordarea sa ilustrativa a creat imagini ce diferentieaza aceasta campanie de oricare alta.”

Kasia Struss si Iris Strubegger interpreteaza  personajele din imaginile picturale ale lui Heck.

In filmul din culise puteti surprinde cateva cadre ce nu vor aparea decat in publicatia The Book a retailerului.

[youtube HbtPbMq41G8 600]

Care este favorita voastra?

[nggallery id=21]

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here