Athénée Palace Hilton redeschide terasa La Strada pentru vara

0
312
La Strada restaurant Hilton

Athénée Palace Hilton anunta redeschiderea terasei restaurantului Roberto’s, La Strada, si debutul unui nou meniu de vara creat de Hilton Executive Chef Franz Conde impreuna cu Roberto’s Chef Marco Magri.

La Strada restaurant Hilton

„In aceasta vara, pe terasa La Strada atractia principala va fi zona de gratar, unde vom folosi un nou gratar acoperit, din ceramica, care ne permite sa pregatim mancarea intr-un mod special, diferit de cuptoarele italienesti cu lemne. Astfel, oaspetii Roberto’s vor putea savura fripturi clasice italienesti, cum ar fi Galletto Lombardo, Bistecca Toscana, Gamberi Rossi sau Polpo.“ precizeaza Chef Franz Conde.

La Strada restaurant Hilton

Terasa La Strada va gazdui si o serie de intalniri exclusive de Cooking Master Class

La Strada restaurant Hilton

In cazul in care preferati o cina eleganta, felurile clasice de mancare din meniul Roberto’s sunt, de asemenea, disponibile: Orecchiette cu carnati si broccoli, Risotto cu fructe de mare, sau Cotoletta alla Milanese (cotlete de vita) cu trufe.

Tot pentru aceasta vara, chefii Franz Conde si Marco Magri pregatesc o serie de intalniri exclusive cu iubitorii artei culinare, in cadrul unui nou concept de Cooking Master Class – Tavolo dello Chef. Impreuna cu sommelierii Roberto’s, cei doi chefi vor impartasi din secretele combinarii Pura Cucina Italiana cu cele mai bune vinuri din Romania, in cadrul unor clase de gatit saptamanale, special create pentru pasionatii de bucatarie!

La Strada restaurant Hilton

Pentru a rezerva o masa in restaurant, puteti contacta telefonic restaurantul la +40731305777 sau pe e-mail la adresa [email protected] Mai multe informatii pe www.robertos.ro si https://www.facebook.com/robertosbucharest.

Cititi si: “5 restaurante hip din Bucuresti de-ncercat in weekend”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here