Barbara Palvin este noul înger Victoria’s Secret

0
Barbara Palvin este noul înger Victoria’s Secret

Pentru prima dată un model de origine maghiară ajunge în rolul de înger la Victoria’s Secret, iar Barbara Palvin a dat această veste cu mult entuziasm fanilor ei de pe Instagram.

Modelul maghiar în vârstă de 25 de ani a intrat în lumea modei la 13 ani. A fost descoperită în Budapesta și apoi s-a mutat în Asia, unde și-a început cariera ca model. La 17 ani, Palvin a debutat pe podium pentru Prada în timpul sezonului din toamna/iarna anului 2010. A continuat să defileze pentru branduri de lux precum Chanel, Miu Miu și Vivienne Westwood și a fost prezentă în campaniile H&M și Armani.

În 2012, Palvin a apărut în unul dintre cele mai dorite show-uri, cel al brandului de lenjerie Victoria’s Secret. A urmat o pauză de câțiva ani, după care a revenit în 2018, iar acum este primul model maghiar care urmează să fie încoronat ca un înger Victoria’s Secret.

Louis Vuitton și Christopher Kane se află de asemenea printre brandurile pentru care a prezentat Barbara Palvin

Show-ul Victoria’s Secret din 2018 a fost urmărit de mai puțini oameni ca oricând, atunci când a fost difuzat în decembrie. Evenimentul în care au defilat surorile Hadid, dar și Kendall Jenner, au atras doar 3,3 milioane de telespectatori, comparativ cu cinci milioane câți l-au urmărit anul trecut. Prezentarea a fost difuzată pe ABC pentru publicul american și pe Hayu pentru spectatorii britanici.

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here