BAZAAR advertorial: Hispanitas – un brand cu personalitate

0

Hispanitas este un brand spaniol care produce incaltaminte si genti pentru femeia moderna. Modelele de inspiratie sunt create pentru a fi practice, dar in acelasi timp elegante. Calitatea, confortul si  moda stau la baza filozofiei Hispanitas. Designerii cred ca un pantof ar trebui sa fie la fel de unic ca femeia care il poarta.

Hispanitas foloseste piele durabila, flexibila, piele naturala de bovine de origine europeana, finalizata cu 100% anilina.  Aceasta este modalitatea prin care reuseste sa livreze o calitate superioara, o piele moale si transparenta.

Hispanitas pastreaza finisajul traditional in procesul de productie. Foloseste perii de bumbac si protejeaza pielea atunci cand aplica cremele naturale, fara solventi. Hispanitas combina acest aspect cu produse ecologice pe baza de apa, care indeplinesc reglementarile europene. Asta face din Hispanitas o companie sustenablia si responsabila cu mediul inconjurator.

Cu atragatoarea, chiar riguroasa, alegere a materialelor, prelucrarea rafinata si experienta confortabila, brandul Hispanitas a castigat loialitatea consumatorilor. Daca va doriti pantofi care sa nu va creeze niciodata probleme, inca de la prima purtare, atunci trebuie sa  achizitionati macar o pereche Hispanitas. Va veti indragosti de ei!

Piesele Hispanitas le puteti gasi in magazinul Hispanitas din Baneasa Shopping City, situat la etajul 1, sau online pe www.hispanitas.ro/shop-online.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here