BAZAAR Bar: Destinatia fashionable a verii

0

Odata cu ediția mai-iunie – o Escape issue plina de sugestii inspirate pentru vacante fabuloase -, Harper’s BAZAAR Romania va invita la primul BAZAAR Bar din Bucuresti. Un bar itinerant, ce va calatori pe durata verii in 10 dintre locurile noastre favorite. Prima oprire: Veranda Casa Frumoasa.

In elegantul restaurant de pe bd. Lascar Catargiu 40 ne gasiti de azi pana pe 16 mai, cu un meniu ce include deserturi si sampanie, toate cu nume desprinse din paginile revistei (BAZAAR adora…tarta de mere si martipan, fructe de padure si crema de branza, dar asteptam sa ne spuneti care este desertul sau bautura voastra favorita).

Pe langa deliciile din meniu, BAZAAR Bar inseamna si o expozitie incluzand coperte iconice BAZAAR din istoria de 145 de ani a revistei americane, alaturi de cele mai de succes coperte ale editiei romanesti.

Dupa Veranda Casa Frumoasa urmeaza: Grand Cafe Van Gogh (18-30 mai), Gargantua (1-13 iunie) si Madame Pogany (15-28 iunie). Iar celelalte locuri va asteptam sa le descoperiti in numarul urmator al Harper’s BAZAAR, cel de iulie-august.

Pana atunci, bucurati-va de vara cu proaspata editie mai-iunie, ce o are pe coperta pe Samantha Gradoville, model international fotografiat de echipa Harper’s BAZAAR Romania in peisajul sic si romantic din Montmartre.

Cititi si: Escapism fabulos cu Harper’s BAZAAR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here