BAZAAR Brides: Flower Power

0
333

Bazaar vă oferă cateva exemple de buchete și aranjamente florale de impact, împreună cu sfaturi de la specialiști.

Alexandru Dadoo, Maison Dadoo
„Îmi plac buchetele mai texturate, în care se alternează flori de dimensiuni mai mari și mai mici cu elemente de verdeață și care au în componență minimum 6-7 tipuri de flori. Un element important este alegerea unui mix de flori potrivit conceptului de eveniment dorit și, în anumite cazuri, locului de desfășurare. Cromatica, de asemenea, joacă un rol foarte important – trecerile între culori nu trebuie să fie făcute direct, ci prin intermediul nuanțelor complementare.”
Maison Dadoo_16 P2190166-EditLaura Frunză & Andreea Bălan, Atelier Bloom Bloom
„Pentru că iubim culorile toamnei, unul dintre buchetele noastre favorite a fost cel al Laurei (în imagine) – o explozie de nuanțe și texturi într-un buchet ca proaspăt cules din grădină. Am folosit trandafiri de grădină, bujori, anemone, mure, măceșe și o multitudine de lujeri și lăstari ruginii. Stilul nostru este unul mai relaxat și neîmblânzit, foarte natural și organic, cu multă textură și combinații de flori cu fructe, lujeri, plante aromatice și lumânări.”

Atelier Bloom Bloom610

Nicu Bocancea, Florăria Iris
„Fiind florile mele preferate, un buchet de mireasă din frezii albe mi se pare cel mai frumos. În aranjamentele florale creative nu există trucuri, ci mai degrabă un sfat bun: să utilizezi orice te înconjoară în casă, în natură sau la birou. De cele mai multe ori poți alătura florilor aproape orice: un nasture, o piatră, o cană veche pe care nu o mai folosești, crengile rămase după toaletarea copacilor și multe altele.”

Floraria Iris 1

Text: Ioana Chira, Alexandra Groza. Articol apărut în ediția Harper’s BAZAAR mai-iunie 2016.

Foto: Prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here