BAZAAR Brides: Parfumul ales

0
159

Trei dintre miresele noastre preferate dezvăluie opțiunile lor de atunci și de acum.

Sorina Fredholm
„Pe atunci purtam For Her, de la Narciso Rodriguez, un parfum modern, cu tonuri de mosc și florale. Feminitatea în cel mai înalt grad. Probabil m-a reprezentat foarte bine în ziua nunții. Însă dacă nunta mea ar avea loc la vară, cu siguranță aș purta Bosque, de la Humiecki & Graef, de care sunt îndrăgostită în ultima perioadă. Este un mix perfect de joacă și senzualitate. Ideal pentru visul unei nopți de vară.”

_MG_0103 credit foto Kathrin Weident

narciso-rodriguez

Apă de parfum For Her, Narciso Rodriguez

Aylin Cadîr
„Am căutat îndelung parfumul pe care să-l port la nuntă. Făcusem o ușoară obsesie pentru Back to Black, al casei By Killian, pe care l-am și folosit până la urmă. Mi se părea un parfum pudrat și asta căutam. Între timp am descoperit alte parfumuri care îmi plac. Acum simt mai degrabă notele fructate și dacă aș face nunta vara asta, aș purta ceva ce am mai purtat în trecut și știu sigur că îmi vine bine.”

credit foto Adrian Stoicoviciu

218155_A2

Apă de parfum Back to Black, By Kilian

Dana Rogoz

„Cu vreo două săptămâni înainte de nuntă, am testat Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea și m-am îndrăgostit pe loc de el. Este diafan, proaspăt floral, potrivit pentru o nuntă în aer liber. Dacă aș avea nunta vara aceasta, sigur aș purta Moon by Dana Rogoz, creat după ce m-am căsătorit, întocmai după preferințele mele – are ca note de vârf măr verde și litchi, urmate de frezie, iasomie, lăcrămioare (freziile sunt florile mele preferate), iar ca note de bază – mosc și vanilie.“

Dana Rogoz_C1K3517_resize1

Aqua Allegoria Flora Nymphea, Guerlain

Aqua Allegoria Flora Nymphea, Guerlain

Text: Ioana Chira. Articol apărut în ediția Harper’s BAZAAR mai-iunie 2016.

Foto: Kathrin Weident, Adrian Stoicoviciu, arhiva personala

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here