Editia BAZAAR de noiembrie: The Art of Beauty

0

Descifram ce se afla in spatele zambetului pentru care Julia Roberts e celebra si marcam cei 150 de ani de la aparitia primei editii BAZAAR, in America – o revista pentru „the well-dressed women with a well-dressed mind”.

Being Julia. Fotografii de Alexi Lubomirski. Text: Sanjiv Bhattacharya

Crimson Tide. Fotografii de Oltin Dogaru. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac

Where the Wild Roses Grow. Fotografii de Robert Petreanu. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac

BAZAAR Bijoux. Realizat de Ina Borcea

Primii 150

„In acest an, Sarbatorile au inceput mult mai devreme pentru Harper’s BAZAAR: mai intai cu aniversarea a zece ani de existenta in Romania, iar acum, in noiembrie, pentru a celebra 150 de ani de la aparitia editiei americane, in 1867. Inca de la lansarea in urma cu un secol si jumatate in Statele Unite, BAZAAR a avut misiunea de a plasa moda intr-un context cultural si social mai larg si de a incerca sa ajunga la cititoarele inteligente si sofisticate – dupa cum le-a definit legendarul editor Carmel Snow, „the well-dressed women with a well-dressed mind”. Ceea ce face ca o femeie sa fie bine imbracata este, desigur, subiectiv. Cu toate acestea, femeile pentru care sunt realizate editiile din intreaga lume ale revistei alatura substanta stilului, iar adoratia lor pentru moda le imbunatateste, nu le defineste. Prin intoarcerea permanenta la stilul personal, BAZAAR este o revista care considera frumusetea adevar si adevarul frumusete.

Un titlu dedicat exceptionalului, lucrurilor rare si pretioase, celor nascute din savoir faire si dedicare, femeilor pe care le admiram, modei pe care o iubim, artei si literaturii care ne inspira – Harper’s BAZAAR este toate aceste lucruri si chiar mai mult. O revista care a fost acolo inca de la inceput: caderea sclaviei, pionieratul in activismul pentru emanciparea femeilor, lupta pentru dreptul la vot, lungii ani de razboi, Marea Depresiune, imbratisarea diversitatii. Intotdeauna cu misiunea de a inspira, de a oferi un sentiment de camaraderie si incurajare. Prin cunoasterea si intelegerea lucrurilor care au adus succes trecutului nostru, speram sa facem sa straluceasca o lumina si in viitor.

Abordarea noastra pozitiva este poate mai importanta ca oricand intr-o epoca in care furia si ostilitatea par omniprezente. Aceasta stare de gratie, sentimentul de incantare, este o parte esentiala a filosofiei noastre, ca si credinta ca momentele de frumusete si bucurie pot fi sarbatorite si impartasite. Cu putin noroc, un optimism insorit si un moment de calm va vor bucura in timp ce cititi aceste pagini. Si, ca si aceia dintre noi care le-au creat, va veti lasa imaginatia sa zboare.

La multi ani, Harper’s BAZAAR!”

Andrei Iovu, redactor-sef

Beauty Hot 100. Realizat de Ioana Vasile

Stare de gratie. Fotografii de Anna Daki. Makeup & hairstyling: Sina Velke

Miss Liberty. Fotografii de Anna Daki. Makeup & hairstyling: Sina Velke

Editia Harper’s BAZAAR Romania noiembrie 2017 este acum la centrele de presa!

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here