BAZAAR Promo: La SUBWAY vara are gust de AVOCADO

0


Vedeta verii pentru cei care vor să se mențină în formă și să se bucure de energie pentru vacanțe active și zile toride este avocado.

Un ingredient inedit care este perfect în sandwich-uri, avocado asigură un plus de vitamine în dieta tuturor gurmanzilor. Beneficiile nu se opresc doar la savoarea acestui fruct. Avocado este și un aliat pentru sănătate, oferind grăsimi benefice, conținut ridicat de fibre – pentru persoanele active, întrucât sprijină activitatea cerebrala și vitamine – complexul de vitamine B, K și E care susțin metabolismul și oferă pielii un aspect strălucitor.

Și vestea bună este că poți să te bucuri de toate acestea într-un sandwich delicios pentru că SUBWAY a introdus în această vară o nouă vedetă în meniu – avocado. Acesta este ingredientul surpriză și inovator care va deschide un nou univers al gustului. Proaspăt, sănătos și savuros, cu beneficii recunoscute pentru sănătate, noul ingredient introdus în meniul SUBWAY oferă ocazia perfectă pentru un răsfăț zilnic.

Dar cea mai bună veste este aceea că poți să adaugi avocado în SUB-ul tău preferat.  Fie că îți e poftă de un sandwich cu ton, sau cu vită, vedeta verii oferă un gust inedit și un surplus de vitalitate. Tocmai acesta este secretul celor mai bune sandwich-uri din lume – ingrediente proaspete și savuroare la alegere, pentru un SUB care să poarte semnătura ta. Când vrei să alegi ceva fresh, gata de servit în mișcare, astfel încât să nu ratezi niciun moment de distracție din vacanța de vară, treci pe la SUBWAY.

Restaurantele SUBWAY din toată țara îi așteaptă pe cei care sunt curioși să încerce noul ingredient în zeci de combinații, iar artiștii sendvișurilor sunt pregătiți să transforme orice SUB într-o reală experiență gourmet.

Vara are un nou nume – sezonul avocado.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here