BAZAAR Promo: Nou pentru pasionatii de sport

0

Intel isi extinde portofoliul de produse Internet of Things – solutii end-to-end, de la cele mai mici PC-uri la Data Centere si Cloud.

Impreuna cu retailerul Media Galaxy, compania a lansat castile biometrice SMS Audio BioSport, adresate pasionatilor de sport de toate nivelurile. Unicitatea produsului este data de senzorul optic built-in, care masoara ritmul cardiac din timpul exercitiilor si in pauzele dintre ele, inregistrand date ce pot fi ulterior interpretate cu ajutorul unui smartphone si al aplicatiei RunKeeper.

In cadrul aceluiasi eveniment, Intel a prezentat si ceasul inteligent Basis Peak, produs de compania BASIS. Dedicat pasionatilor de fitness, acesta este dotat cu 5 senzori care monitorizeaza ritmul cardiac, pasii, arderile calorice si activitatea din timpul somnului, fiind si rezistent la apa pana la 50 de metri adancime. Ceasul inteligent este compatibil cu iOS si Android, putand arata pe ecran alerte si mesaje ale utilizatorului, primite pe smartphone.

Castile SMS Audio BioSport si ceasul Basis Peak au fost testate in cadrul unei demonstratii live la World Class, la care au participat antrenorul personal Sorin Albu si Sorina Fredholm, director de creatie World Class.

 

Foto: Alberto Grosescu

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here