Vive la technologie!

0

Cand tehnologia intalneste sportul, dispozitivele inteligente de fitness – precum castile biometrice SMS AUDIO BioSport si ceasul Basis Peak, ambele prezentate de Intel – devin accesorii esentiale, dupa cum a constatat echipa Harper’s BAZAAR la Paris.

Perfecte pentru un stil de viata urban solicitant, aceste noutati, testate pe parcursul catorva zile, s-au dovedit indispensabile in cea mai apriga competitie: lupta cu obiceiurile nesanatoase.

TECH ESSENTIAL: Casti biometrice SMS AUDIO BioSport, prezentate de Intel

TECH ESSENTIAL: Ceas Basis Peak, prezentat de Intel

Fotografii de Dan Beleiu/Harper’s BAZAAR Romania mai-iunie 2015. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac

Castile biometrice SMS AUDIO BioSport monitorizeaza ritmul cardiac, distanta parcursa, caloriile arse si ritmul antrenamentelor, pe fundalul sonor preferat. In timpul miscarii, castile inregistreaza informatii pe care ulterior le-am interpretat cu usurinta cu ajutorul telefonului si al aplicatiei RunKeeper. Datorita unui audio jack, ele nu necesita incarcare, iar senzorul optic built-in masoara ritmul cardiac in timpul exercitiilor intense si de relaxare, dar si in pauzele dintre exercitii.

Lansate recent pe piata din Romania de catre Intel, castile biometrice SMS AUDIO BioSport pot fi achizitionate din reteaua Media Galaxy (699 Lei).

Pentru ca am vrut sa monitorizam ritmul cardiac, pasii, arderile calorice, dar si activitatea din timpul somnului, ceasul inteligent Basis Peak ne-a insotit in sala de antrenament, pe strada si acasa. Basis Peak ofera o analiza avansata a somnului (urmareste somnul agitat, cel profund si intreruperile de somn), precum si monitorizari cardiace 24/7, inclusiv in timpul exercitiilor fizice, fara a necesita o curea peste piept. Interfata prietenoasa reda apoi rezultatele, comparabile cu parametrii propusi, astfel ca progresul „obiective vs. realizari” este mereu la indemana.

Ceasul inteligent produs de compania Basis, aflata in portofoliul Intel, poate fi comandat de pe Amazon.com (199 $).

Foto: Alberto Grosescu

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here