BAZAAR recomanda: Stefan Caltia, la AnnArt

1

Expozitia isi propune sa dezvaluie o tema mai putin cunoscuta din opera lui Stefan Caltia – natura statica –, ce apare in mod constant in sfera sa de preocupari. Pasionat de istoria obiectelor mostenite in familie, cu o incarcatura sentimentala aparte si cu un plus de pretiozitate prin povestea pe care o poarta, Caltia combina in naturile statice doua universuri apropiate sufletului sau: lumea vegetala si lumea obiectelor.

(Foto: Bogdan Bordeianu)

Stefan Caltia: Minute uitate este curatoriata de Simona Vilau si porneste de la un concept schitat de curator impreuna cu Matei Caltia si Gabriela Massaci, noutatea abordarii constand in structura cu locatii multiple a expozitiei: fondul principal de lucrari se afla in salile AnnArt, iar sase lucrari sunt gazduite in sase locatii-partenere, resedinte private ale unor prieteni, cunoscuti sau necunoscuti ai artistului sau ai galeriei. Vladimir Bulat, Irina & Eugen Ciocan, Cristian Dumitrescu, Augustin Ioan, Ioan Bogdan Lefter, Monica si Paul Timofei vor gazdui pe parcursul a patru saptamani cate o lucrare, careia i se va crea un mediu unic si diferit de coabitare de familie.

La vernisaj se va lansa si catalogul expozitiei, publicat de AnnArt in editie bilingva, intr-un tiraj de 500 de exemplare, cu o serie scurta de 11 exemplare unicat ce poarta semnatura-sigiliu a artistului.

Expozitia este deschisa pentru public in perioada 4 aprilie – 11 mai 2013, intregul fond de lucrari fiind disponibil pentru vanzare. AnnArt Gallery se gaseste pe strada Mahatma Gandhi 1 (zona Kiseleff/Docentilor).

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here