BAZAAR at Work: Leading Ladies (1)

0

Tereza Tranaka_copyright Oltin Dogaru pentru Harper's BAZAAR

Fotografie de Oltin Dogaru

Tereza poartă top Max Mara, pantaloni și brățară, ambele Marc Cain, și pantofi Musette.

Styling: Lil Bulgac. Makeup: Simina Brădeanu. Hairstyling: Adonis Enache

Tereza Tranaka, Oxygen

Pe scurt, care a fost drumul urmat în carieră? Am terminat Jurnalism în Statele Unite și am făcut un MBA la Viena. Mi-am început cariera în State, unde am lucrat patru-cinci ani în PR în domeniul aerospațial. Când m-am întors în România, am continuat pe același drum de comunicare și PR – întâi la Altex și Cosmote, apoi înființând propria agenție, în 2009.

De ce o afacere proprie? Mi se potrivește perfect să fiu pe cont propriu. În Statele Unite am crescut într-un mediu în care era încurajat antreprenoriatul și am lucrat mult cu antreprenori, precum Elon Musk. M-au inspirat și mi-au dat curaj. Lucrul în corporații a fost o școală foarte bună, dar am știut mereu că vreau să fiu propriul șef.

Ce-ai fi vrut să știi despre antreprenoriat când ai început? Care-i nivelul de birocrație din România.

Highlight-urile din ultimul an: 2015 a fost anul în care am trecut de la o companie mică la una de talie medie. Echipa a crescut, portofoliul de clienți s-a mărit și diversificat.

Țintele tale pentru anul acesta: Să urcăm în top și să apăsăm tot mai mult pe accelerație în privința PR-ului digital. Zona digitală e un playground foarte mare, cu oportunități extrem de interesante. Cred mult în ea.

În topul preferințelor

branduri pentru ținutele office: COS, Burberry, Calvin Klein, Chloé.

parfum: Calèche de la Hermès.

mod de a te relaxa după birou: Îmi petrec timpul cu copiii și merg la sală.

antrenament sau sport: Ciclismul, în primul rând. La sală, insist pe tonifiere – mă ajută să fiu în formă, dar și să elimin stresul.

Articol apărut în ediția Harper’s BAZAAR martie-aprilie 2016.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here