BAZAAR at Work: Leading Ladies (3)

0

Isabelle Iacob_copyright Oltin Dogaru pentru Harper's BAZAAR

Fotografie de Oltin Dogaru

Isabelle poartă rochie Max Mara.

Styling: Lil Bulgac

Isabelle Iacob, Help Net și Beautik Haute Parfumerie

Pe scurt, care a fost drumul urmat în carieră? Evoluţia carierei mele are o strânsă legătură cu industria farma, în care lucrez de la începutul anilor ’90. Am înfiinţat în 1998 compania Help Net ca proiect de absolvire a EMBA şi apoi Beautik Haute Parfumerie – împreună, au depăşit o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro în 2015. Privesc Beautik ca pe „copilul cel mic“ din business, dar sunt ataşată de acest proiect în aceeaşi măsură ca de Help Net. 

Partea cea mai dificilă în ceea ce faci: Conduc o echipă de peste 1.500 de oameni – este uşor să decid care sunt responsabilităţile mele ca CEO, însă partea cea mai dificilă este de a decide ceea ce nu trebuie să fac.

Ce ți-ar fi plăcut să ştii despre business când aveai 25 de ani? Că încrederea ca valoare personală este un avantaj competitiv major.

Un sfat profesional pe care l-ai considerat valoros: Acela că rețeta pentru a reuși în afaceri o reprezintă combinația de succes dintre trei elemente: concentrare, caracter şi implementare.

Ce te ţine trează noaptea? Am o activitate intensă în fiecare zi datorită unui business mare şi competitiv, cu 200 de farmacii şi 2,2 milioane de clienţi fideli. Muncesc foarte mult în timpul zilei, aşadar seara înseamnă exclusiv momente de relaxare alături de fiica şi de soţul meu, ca apoi să pot avea un somn liniştit.

Cum ți-ai descrie stilul vestimentar la birou? În general, adopt un stil relaxat, minimalist, casual-chic.

În topul preferinţelor…

…destinaţii de vacanţă: Cât mai aproape de natură, însă Tokyo este o destinaţie pe care ne dorim să o vizităm şi pentru care fata mea se pregăteşte învăţând limba japoneză.

…tratament de beauty: Pentru îngrijirea părului aleg vopseaua fără amoniac Biokap, pentru ten folosesc serul iluminator Mesolift şi crema anti-aging Premium, ambele Lierac, iar pentru corp prefer gelul de duş Fleur de Vigne şi uleiul de corp Divine Oil, ambele de la Caudalie.

…accesoriu de business: Agenda Moleskine.

…parfum: À la Rose de la Maison Francis Kurkdjian.

Interviu realizat de Anda Brîndușă pentru ediția Harper’s BAZAAR martie-aprilie 2016.  

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here