BAZAAR X glo™: Cine sunt finaliștii #BAZAARLovesART

0

Așa cum știți deja, la finalul lunii octombrie am demarat campania #BAZAARLoves ART. Artiștii și-au înscris lucrările în competiția noastră și, în final, juriul a ales 10 dintre ele. Lucrările finaliste vor fi publicate în suplimentul nostru, BAZAAR ART, iar una dintre lucrări va fi chiar pe copertă.

Proiectul este o inițiativă Harper’s Bazaar cu scopul de a pune în lumină artiștii locali și este sustinut de glo™, un brand ce și-a asumat misiunea de a susține comunitățile creative și de a oferi un spațiu de manifestare celor ce împărtășesc pasiunea pentru artă.

Colaborarea cu glo™ a venit în mod natural, vorbind de un brand cunoscut ca susținător pentru asemenea inițiative. Anul acesta, glo™ a dat startul rebeliunii ce servește o cauză nobilă. Rebels with a cause/ Eco graffiti este o inițiativă prin care glo™ și-a  propus să înfrumusețeze orașul gri, să susțină ascensiunea comunităților de artiști locali, să readucă la viață locații uitate de vreme și, nu în ultimul rând, să arate tuturor cât de fun poate să fie când faci asta.

Cei 10 finaliști care au primit votul juriului sunt:

Alexandru Cînean

Anca Popa

Andrei Nuțu

Arina Bîcan

Dan Raul Pintea

Diana Matilda Crișan

Irina Raicu

Liliana Marin

Liviu Mihai

Mircea Ioan Lupu

 

Juriul a fost format din artiștii plastici Marius Bercea, Mihai Zgondoiu, Otilia Boeru și redactorul de artă Harper’s Bazaar, Mihaela Popescu.

Fiecare dintre lucrările finaliste acestea va fi publicată în suplimentul nostru, BAZAAR ART, alături de un interviu cu artistul, într-un material BAZAAR X GLO.

Desigur, artiștii trebuie să fie de acord cu publicarea lucrărilor și vor răspunde la interviu în timp util. Toate aceste detalii le găsiți în regulamentul campaniei.

Vrei ca lucrarea ta să fie pe copertă? Îndeamnă-ți comunitatea să te voteze!

Când va face selecția celor 10 lucrări, juriul nostru va ști că fiecare dintre ele trebuie să merite să fie pe coperta suplimentului BAZAAR ART. Însă cea care va fi aleasă în final pe copertă va fi cea care primește cele mai multe voturi din partea publicului.

E simplu: Cele 10 lucrări finaliste vor fi postare pe contul de Instagram Harper’s Bazaar în aceeași zi (pe 1 noiembrie), la aceeași oră.

Pe coperta suplimentului BAZAAR ART va fi aleasă lucrarea care primește cele mai multe like-uri pe Instagram din partea publicului în perioada 1-7 noiembrie 2021.

O supriză și pentru cei care votează

Pentru că vrem să recompensăm și comunitatea noastră, care se implică în alegerea lucrării de copertă. Vom alege random un câștigător dintre cei care au votat și au lăsat și un comentariu la lucrarea de copertă.

Câștigătorul va fi selectat din comentarii, așa că le așteptăm.

Premiul va fi pe măsură: o bijuterie creată de un designer român.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor de produse din tutun sau nicotină.

**Concursul se adresează exclusiv persoanelor fizice care au împlinit 25 ani.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here