Beauty Look: Angelina Jolie

1

De la evidentierea privirii la iluminarea discreta a unor puncte-cheie ale fetei, makeup artistul ADINA VLAD explica pas cu pas cum puteti obtine un look similar cu cel afisat de Angelina Jolie la ceremonia BAFTA.

OCHII:

Atingeti pleoapa superioara cu o combinatie intre fardurile gri si bronz prezente in paleta Dior 5 Colour Eyeshadow – Grege 734. Definiti pliul cu cea mai inchisa culoare, iar printre radacinile genelor inferioare aplicati fardul bronz.

Trasati o linie clasica de tus cu eyeliner de tip carioca, pentru mai multa precizie. Folositi acelasi eyeliner – YSL Eyeliner Effet Faux Cils Shocking, Bold Felt-Tip Eyeliner Pen – pe pleoapa inferioara, incepand din coltul exterior pana la jumatatea ochiului.

Ultimul pas in machiajul ochilor este sa aplicati mascara preferata si o pereche de gene languroase, cum ar fi Ardell Demi Wispies.

TENUL:

O regula nescrisa in makeup ne spune ca atunci cand accentul cade pe una dintre trasaturi – in acest caz ochii -, restul fetei trebuie sa ramana in zona nude. Aplicati cu degetele Chanel Vitalumiere Aqua pe toata suprafata tenului. Acest fond de ten pe baza de apa are acoperire light si ofera aspect de second skin.

Corectati zona cearcanelor si imperfectiunile cu un anticearcan cremos si hidratant care nu se va strange in riduri, precum Benefit Fake-up Hydrating Crease-Control Concealer.

Un iluminator discret, cum ar fi Lancôme Éclat Miracle, ofera tusele de luminozitate necesare pentru o aparitie pe covorul rosu sau la un eveniment. Tot cu degetele se va aplica si acest produs, in cateva puncte-cheie: puntea nasului, pe arcade, deasupra buzei superioare si, bineinteles, pe pometi.

 

Un blush crema in culoarea piersicii intregeste look-ul fetei. Recomandarea mea: HD Blush Second Skin Cream Blush, in nuanta 315 Peach Beige, de la Make Up For Ever.

BUZELE:

Pentru un look chic fara efort, aplicati Chanel Rouge Coco Shine, in nuanta 71 Style – este un ruj hidratant ce ofera colorare si textura glossy in acelasi timp.

 

 

ADINA VLAD este makeup artist si colaborator Harper’s BAZAAR Romania. O gasiti la www.adinavlad.ro.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here