Beauty Look: Emma Watson

0

 

Emma Watson. Celebrity Makeup Artist: Kate Lee

 

1. Machiajul a fost inceput prin aplicarea unui ser de revitalizare: Chanel Hydra Beauty Serum, care ofera o doza perfecta de hidratare fara a lasa pielea incarcata, ceea ce face din acest produs o baza ideala de machiaj.

2. Pentru efectul de second skin a fost aplicat, cu degetele, Chanel Vitalumiere Aqua, un fond de ten lejer, pe baza de apa, cu acoperire mica.

3. Mai departe in machiajul tenului s-a folosit o crema iluminatoare de la Ilamasqua: Gleam Cream  Aurora, aplicata pe varful pometilor si puntea nasului, pentru acel plus de luminozitate glam.

4. Urmeaza pudra. In acest pas Kate Lee a folosit Chanel Les Beiges Healthy Glow, pentru fixarea machiajului, astfel: Nr. 60 (cu 3 tonuri mai inchisa decat nuanta Emmei) pe post de contur si bronzer aplicat pe pometi, frunte, gat si clavicule si Nr. 30 pe centrul fetei.

5. Sprancenele au fost perfectionate cu ajutorul gelului pigmentat Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel.

6. Machiajul ochilor a fost unul minimal: multiple straturi de mascara Chanel Inimitable Waterproof.

7. In schimb, accentul a cazut pe machiajul buzelor, makeup artistul folosind 2 culori de ruj – Chanel Rouge Allure Intense Longwear “Exaltee” si “Coromondel” – aplicate in mai multe straturi si fixate de pudra translucida pentru efectul de lunga durata.

 

 

ADINA VLAD este makeup artist si colaborator Harper’s BAZAAR Romania. O gasiti la www.adinavlad.ro

Cititi si BAZAAR at Work: Reguli de makeup.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here