Beauty tips: Noile rujuri Summer Pinks de la Lisa Eldridge

Lisa Eldridge, megastarul tutorialelor de makeup de pe Youtube, a lansat o nouă linie de rujuri

0
Beauty tips: Noile rujuri Summer Pinks de la Lisa Eldridge

Lisa Eldridge a devenit o senzație pe Youtube datorită tutorialelor de makeup incredibil de plăcute care i-au adus 1.9 milioane de subscriberi. Deși a mai creat produse în colaborare cu companii mari precum Lancome, când a devenit directorul de creație al brandului în 2015, makeup artistul britanic nu mai lansase un produs independent până acum. În 2018 a lansat o gamă foarte limitată de rujuri care îi poartă numele, toate din familia culorii roșii, devenită deja o semnătură a artistei. Culorile se numesc Velvet Morning – un roșu-oranj aprins, Velvet Jazz – cărămiziu, Velvet Ribbon – un roșu ca focul cu o bază albastră.

Vara aceasta, Lisa Eldridge a lansat o nouă gamă de rujuri din paleta de culori roz, care din păcate sunt deja sold out. Pentru 26 lire, poți cumpăra unul dintre cele 3 rujuri propuse de Lisa – Go Lightly, Love of My Life, Rainbow Spill, Skyscraper Rose. De asemenea, dacă achiziționezi 2 rujuri, vei primi de la Lisa un pouch verde marin pentru produsele tale de makeup, cu o monogramă aurie – un L care e devenit sigla brandului Lisei Eldridge.  Nu ne rămâne decât să așteptăm să devină din nou disponibile aici.

Rainbow Spill
Pouch, Lisa Eldridge

Lisa Eldridge și-a dorit o formulă cruelty-free, cu o pigmentare intensă. Ea ne recomandă să aplicăm rujul direct pe buze pentru o finisare vibrantă și catifelată sau să îl aplicăm cu vârful degetelor pentru un look cât mai natural. Rujurile vin într-un tub auriu încrustat cu inițiala Lisei pe capac.

Produsele pot fi comandate doar de pe site-ul lisaeldridge.com.

Foto: Getty images, Instagram, Lisaeldridge.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here