26 C
București
vineri, septembrie 21, 2018
Acasă Beauty

Beauty

Beauty news - sfaturi si noutati despre frumusete

În trend: pleoapele glossy

E discret, ușor de realizat și pe val. Cu toate acestea, pentru multe femei, machiajul cu pleoape glossy este cel pe care iubesc să îl vadă la altcineva, dar pe care le e teamă să îl încerce pe propria piele...
Beauty HOT 100 colaje2

Energie instantanee: ritualul recomandat pentru un ten revitalizat

Pielea cere ajutor? Astăzi vă propunem 8 produse ce oferă un refresh rapid tenului dumneavoastră. Iată ce soluţii îi puteţi oferi!

Cele mai în vogă manichiuri acum

Orice numai nu plictisitor! Numeroase show-uri de modă din acest sezon au completat ținutele prezentate cu manichiuri spectaculoase, în combinații diverse de culori și chiar cu aplicații.
produse antiage de noapte shopping

Produse antiage de noapte ce redau fermitatea și luminozitatea tenului

Stimulaţi regenerarea naturală a pielii cu ajutorul acestor produse antiage de noapte şi pregătiţi-vă să aveţi un ten perfect a doua zi dimineaţa.

Best beauty la MTV Video Music Awards 2018

În 2018, strălucitoare dar nu atât de controversate, vedetele prezente la MTV Video Music Awards au dat dovadă de mai mult rafinament atât în machiaj cât și în hairstyle. Iată care sunt preferatele noastre

Fardurile colorate în colecțiile pentru toamna/iarna 2018/2019

În colecțiile pentru primăvara/vara 2018 (Brock Collection, Hermès și Delpozo) fardurile colorate au debutat ca smokey eyes în nuanțe de violet, indigo și galben
produse antiage de zi

Produse antiage de introdus în ritualul de zi

Amânaţi efectul trecerii timpului asupra pielii cu aceste soluţii inovatoare menite să refacă și să revitalizeze țesuturile!
Programe complete pentru un trup de invidiat

Programe complete pentru un trup de invidiat

Conform statisticilor, 4 din 5 oameni îşi fac abonament pe un an la sala de fitness, dar merg doar de câteva ori – renunţă uşor pentru că au un program foarte încărcat, dar, în mod special, pentru că nu sunt motivaţi şi se plictisesc repede
protectie solara

Există bronz sănătos?

Să recunoaștem, una dintre cele mai mari plăceri ale verii este să petrecem zilele la plajă, departe de griji și de cotidian. Vacanța este sinonimă cu soarele. Dar nu numai vacanța!
antrenamente forma ideală

În forma ideală

Fiți gata pentru ghidul suprem în materie de noutăți pentru corp: antrenamente în tendințe, o băutură-minune și descoperirile momentului.
secrete pentru un trup tonifiat

10 secrete pentru un trup tonifiat în această vară

Zilele de vară se scurg pe nesimțite, iar voi încă nu ați apucat să vă faceți abonament la aerobic, iar planul vostru de a vă tonifia trupul pare că devine din ce în ce mai greu de realizat
mascara rezistentă la apă

Cele mai eficiente formule de mascara rezistentă la apă

V-ați pregătit trusa de vacanță? Un produs esențial de machiaj nu trebuie să lipsească din ea: mascara rezistentă la apă.

În trend: eyelinerul negru

Dacă am putea face un clasament al machiajelor celor mai iubite de pe podiumurile show-urilor din acest sezon, cele cu eyeliner negru ar câștiga detașat locul de frunte.

Carte Blanche: un dialog cu Sylvie Loday

Despre creativitatea avangardei franceze, pionieratul în customizare şi ingrediente de înaltă calitate am stat de vorbă cu SYLVIE LODAY, unul dintre cei trei cofondatori Ex Nihilo.

Lejere și eficiente: cremele hidratante pe care le iubim

Și pentru că orice tip de ten are nevoie de hidratare (chiar și cel gras ori sensibil), am căutat câteva formule pe care să le încercați