16.6 C
București
joi, mai 23, 2019
Acasă Beauty

Beauty

Beauty news - sfaturi si noutati despre frumusete

Cum vă reparați tenul după o vacanță petrecută la soare

Cum vă reparați tenul după o vacanță petrecută la soare

Indiferent dacă ați fost deja într-o vacanță exotică primăvara aceasta sau planificați una cât de curând, este important să știți ce ar trebui să faceți dacă pielea își pierde din vitalitate și strălucire odată cu expunerea la soare.

Machiajele care ne-au cucerit la această ediție a Festivalului de la Cannes

După un scurt clasament al coafurilor care ne-au atras atenția la această ediție a Festivalului de la Cannes, a venit rândul celor mai seducătoare machiaje.

Cannes 2019: 5 dintre cele mai spectaculoase coafuri remarcate la această ediție

Nu doar ținutele alese de vedetele prezente la Cannes 2019 ne-au cucerit prin dramatismul lor, ci și coafurile pe care le-au abordat.
Probleme ale pielii care pot apărea după naștere

Probleme ale pielii care pot apărea după naștere și remediile lor

La fel cum există probleme ale pielii care apar în timpul sarcinii, multe se pot dezvolta, de asemenea, și după naștere.
tratamentele cu uleiuri pentru riduri

Secrete de frumusețe: tratamentele cu uleiuri pentru riduri

O piele fină și luminoasă până la o vârstă înaintată este dezideratul oricărei femei. Multe dintre noi alergăm toată viața după un remediu care să ne îndeplinească această dorință. Astăzi vă prezentăm una dintre soluțiile pentru rezolvarea acestei probleme arzătoare: tratamentele cu uleiuri pentru riduri.

Amintirile parfumierului

Prezent la deschiderea oficială a Maison Christian Dior Boutique, François Demachy, parfumierul creator al casei, ne-a dezvăluit câteva secrete despre colecția sa privată, acum disponibilă și în România, și despre procesul prin care o idee devine creație olfactivă.
balsamuri pentru buze uscate

8 balsamuri pentru buze uscate

De la versiuni luxoase, în ambalaje cu design prețios, până la variante basic, naturale, sau de la produse care lasă un strat aproape invizibil până la balsamuri pentru buze care oferă culoare mai intensă, acestea sunt produsele noastre preferate.

(P) Maria Nila lanseaza Ocean Spray: un produs de styling pentru texturi naturale

Cel mai recent produs de la Maria Nila – Ocean Spray este un produs ideal pentru a crea texturi naturale sau pentru a pregati parul pentru un styling reusit si rezistent.

Frumusețe masculină la noua ediție Met Gala

Bărbații au făcut concurență vedetelor feminine prezente la eveniment prin diverse elemente de machiaj

Cele mai extravagante machiaje de la Met Gala 2019

Cu tema “Camp: Notes on Fashion”, Met Gala 2019, evenimentul organizat de Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York, a reunit vedete în cele mai extravagante ținute.

11 look-uri purtate de Gigi Hadid pe catwalk

La doar 24 de ani, cu 47,5 milioane de urmăritori pe Instagram în prezent și cu numeroase apariții în campanii și show-uri de modă, Gigi Hadid este un star adevărat.
rutina prescurtată antiage

Rutina prescurtată antiage

Ce facem pentru a ne păstra totuși un ten sănătos și pentru a încetini procesul de îmbătrânire? Aplicăm rutina prescurtată antiage!
4 greșeli de dietă ce vă pot compromite regimul alimentar

4 greșeli de dietă ce vă pot compromite regimul alimentar

Există în prezent nenumărate moduri prin care puteți scădea în greutate. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni cad întotdeauna în aceleași capcane când vine vorba de regimul alimentar.
Love List

Love List

Makeup artiștii dezvăluie produsele de care nu se despart niciodată, atât pentru machiajul personal, cât și pentru persoanele pe care le înfrumusețează.
Alimente care tratează depresia și reduc nivelul de stres

Alimente care tratează depresia și reduc nivelul de stres

Când vă simțiți obosite, îngrijorate, fără a avea motive serioase, când nu vă puteți bucura de lucrurile bune care vi se întâmplă, aveți nevoie de ajutor! Până identificați cauzele dispoziției mai puțin bune, includeți în meniul zilnic aceste alimente care tratează depresia.