4 C
Bucuresti
vineri, decembrie 15, 2017
Acasă Beauty Beauty News

Beauty News

Beauty news - sfaturi despre frumusete si ingrijire

gadgeturi de infrumusetare 2017

Gadgeturi de infrumusetare

Profitati de progresul tehnologiei, care face posibile transformari pe care, cu ani in urma, nu le credeati posibile. Incercati aceste gadgeturi de infrumusetare!

Arome captivante: noile lansari ale toamnei

Lasati-va seduse de acordurile sezonului! Cu note intense, proaspete ori delicate, aceste parfumuri pot deveni accesoriile indispensabile de zi cu zi.
5 corectoare pe care trebuie sa le incercati

5 corectoare ce vor acoperi orice urma de oboseala

Noile formule de corectoare disponibile pe piata contin si ingrediente active, care hranesc pielea si trateaza zona sensibila din jurul ochilor.
masti de fata noutati

Cu masca, fara masca

Ilumineaza, hidrateaza si improspateaza chipul in maniera expres, iar acum variantele sub forma de folie vin intr-o varietate ametitoare.
noutati pentru maini si unghii

Noutati pentru maini si unghii: lansari de sezon

Noile produse recent lansate pentru maini si unghii ne dovedesc ca exista solutii eficiente si practice, ce pot fi folosite acasa si chiar si in vacanta.
noile palete de ochi 2017

Noile palete de ochi pe care le iubim

Noile palete de ochi disponibile in magazine ne imbie sa testam farduri ce evidentiaza privirea, in combinatii cat mai surprinzatoare de nuante.
Parfum nou Colonia Pura Acqua di Parma

(P) A Fresh Approach: Colonia Pura, noua aroma masculina de la Acqua di Parma

Urmand directia trasata de primul parfum Acqua di Parma, noua Colonia Pura surprinde bucuria, eleganta si caldura stilului de viata italian.

(P) Noul FOREO LUNA Play Plus – curatare faciala pe baza de pulsatii sonice...

LUNA Play Plus este noul dispozitiv extra portabil de la FOREO, cu perie pentru curatare faciala, potrivit pentru toate tipurile de ten, care datorita...
La Commedia, parfum

Purtandu-l pe Dante

Noua creatie olfactiva a casei Salvatore Ferragamo este o oda dedicata lui Dante si lucrarii sale literare cele mai importante.
Marine Contour centru de infrumusetare

(P) Marine Contour redefineste conceptul de frumusete

Acnee, pete pigmentare, caderea parului, vergeturi, celulita, riduri, cearcane, exista tratamente personalizate pentru fiecare-n parte la Marine Contour.