beautywater Q10 – frumusete la sticla

1

Antreprenoarele Narcisa Vlad si Ioana Mandru, alaturi de Dana Savuica, gazda evenimentului de lansare (Foto: Beautywater.ro)

Prima bautura pentru frumusete de pe piata din Romania, beautywater® Q10 face parte dintr-o familie veche de 150 ani, Hassia Mineralquellen GmbH & Co. KG, una dintre cele mai mari companii de ape minerale, din Germania. 

Nivelul coenzimei Q10 incepe sa scada in jurul varstei de 30 ani, si atunci trebuie sa incepem sa o suplinim. Este important sa alegem o sursa naturala – in cazul beautywater® Q10, drojdia – si o sursa care prezinta o biodisponibilitate cat mai ridicata. Conform studiilor, coenzima Q10 este absorbita cel mai repede in forma lichida. Inovatia in cazul acestei bauturi consta in solubilitatea coenzimei Q10, dar si a vitaminei E, lucru ce face posibila o absorbtie cat mai eficienta. beautywater®Q10 contine doza de coenzima Q10 necesara pentru o zi, si jumatate din cea a vitaminei E.

Prezenta si apreciata deja in tari ca Marea Britanie, Elvetia, Lituania, Danemarca, Polonia, Rusia, Grecia si Japonia, beautywater® Q10 poate fi achizitionata de pe site-ul www.beautywater.ro, dar si din cafenele, restaurante, cluburi, centre spa & wellness, farmacii etc. Numele locatiilor partenere sunt disponibile pe site.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here