Behind the scenes: Catrinel Menghia pentru Harper’s BAZAAR

0

Intrati in culisele sedintei foto pentru coperta BAZAAR ianuarie-februarie 2016.

Catrinel Menghia instituie codul rosu de seductie in acest prim cover story pentru revista. In interviul care insoteste pictorialul, ea vorbeste despre drumul de la o adolescenta preocupata de sport, dar nu si de moda, la un supermodel, despre cum actoria a ajutat-o sa-si recapete energia dupa destramarea mariajului ei si despre tintele inalte pe care le are acum, la 30 de ani. Volubila si cordiala, Catrinel dezvaluie diverse experiente din viata ei, dar povesteste cu sinceritate si despre ambitii, oameni importanti pentru ea si lucruri pe care le-a invatat pe propria-i piele.

Catrinel in trei cuvinte: „Sufletista, ambitioasa si…atat. Sunt foarte ambitioasa, dar nu ma grabesc. Prefer sa fac pasi mici.”

Despre cariera de model: „Poti sa lucrezi pana la 50 de ani, fara sa fii Naomi Campbell, cu conditia sa te mentii in forma. Intr-o vreme, lucrau mult fetele foarte tinere. Spre fericirea mea, în ultimii ani, au început sa fie apreciate femeile – frumoase sau cu o cariera. Am prins valul asta si sunt multumita.”

Despre atractivitate: „Nu prea imi place cuvantul «sexy». Ma simt atragatoare cand imi vad partenerul ca este indragostit si ma soarbe din ochi. Atunci ma simt bine.”

Descoperiti intregul cover story in noua editie Harper’s BAZAAR Romania.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here