Being BAZAAR, filmul

1

Being BAZAAR este un documentar de 20 de minute ce ne dezvaluie lumea sofisticata a modei in viziunea BAZAAR. Lansarea oficiala a avut loc pe 7 august in Australia, iar de pe 15 august este disponibil in exclusivitate pe Mubi, gratuit.

Editori care lucreaza pentru BAZAAR in Statele Unite, Australia, Marea Britanie, Italia si Franta ne vorbesc despre traditia de 145 de ani a revistei si despre cum inovatia permanenta ii conecteaza in prezent, in era digitala.

Documentarul ne da acces la detalii de atmosfera din timpul celor mai bune colectii toamna-iarna 2012, la interviuri cu designeri dupa show,  la imagini cu modele in culise jucandu-se cu persona interpretata si la opiniile bloggerilor asupra fenomenului modei.

Christopher Bailey, de la Burberry, subliniaza importanta tehnologiei in era comunicarii: experienta in direct te ajuta sa „simti mai bine hainele si texturile materialelor”.

Alber Elbaz, calduros si glumet, isi pune modelele in primul plan, dorind ca personalitatea fiecareia sa dea viata hainelor.

Iar modelele isi dezvaluie diverse fatete ale personalitatii lor datorita fenomenului bloggerilor si a street style-ului.

Totul se completeaza in momentul sedintelor foto, cand atmosfera sezonului trebuie surprinsa in cateva cadre, iar locul, modelul si hainele alese se completeaza reciproc. „Cat de fanastic e sa le poti arata oamenilor personalitatea tau doar imbracandu-te?”, puncteaza incantata Glenda Bailey, redactorul-sef de la BAZAAR SUA.

Filmul este regizat de Anthony Lau, iar atmosfera este intregita de muzica aleasa de Eugene Wasserman.

Din caption-urile alese speram ca v-am facut curiosi sa-l vedeti.

 

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here