Bella Hadid este noua imagine Fendi

0
Bella Hadid noua imagine Fendi

Bella Hadid a pasit cu dreptul in noul an, bifand o prima campanie Fendi, fotografiata chiar de Karl Lagerfeld. Sora cea mica a lui Gigi Hadid a impartasit vestea aseara cu fanii ei de pe Instagram postand o prima imagine insotita de textul „un vis devenit realitate cu care a inceput noul an!”.

Goodmorning? @Fendi by Karl ❤

O fotografie postată de Bella Hadid (@bellahadid) pe

Dispunand de o paleta de culori romantice si motive florale, aceasta noua campanie pentru primavara/vara 2017 contrasteaza cu reclamele anterioare Fendi cu Kendall Jenner in rolul principal.

Bella Hadid noua imagine Fendi
Dupa un an incredibil, in care Bella a fost unul dintre cele mai solicitate model plus inchiderea show-ului Fendi care celebra cea de-a 90-a aniversare a casei, noua campanie nu vine ca o surpriza. Si se pare ca Bella isi va continua traseul ascendent si-n 2017.

Alaturi de ea, in campanie, vor mai aparea si Gigi Hadid si modelul italian, Vittoria Ceretti. Campania fotografiata de Karl Lagerfeld este intitulata ” Other Rooms – Other Voices”. Karl a declarat ca titlul campaniei a fost inspirat de „starea de spirit a hainelor și, in același timp, de locurile parasite de oameni, de camerele pline in trecut de vocile lor, in timp ce viitorul este reprezentat de prezenta fetelor. ” Campania completa va fi formata din 20 de imagini si va fi lansata in totalitate in februarie.

Cititi si: “Andreea Diaconu, imaginea noii campanii Messika”!

Foto: Guliver/ Getty Images, instagram.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here