Best beauty la Săptămâna Haute Couture de la Paris

0

Discrete sau strălucitoare și imposibil de a nu fi remarcate, machiajul și coafurile modelelor prezente la Săptămâna Haute Couture de la Paris pentru sezonul de toamnă-iarnă 2018-2019 au completat perfect ținutele spectaculoase din show-uri. Iată care au fost look-urile noastre preferate

Christian Dior

Pe principiul “No makeup makeup”, Peter Philips a creat look-uri foarte naturale, care au pus in valoare frumusetea fetelor care au defilat. Utilizand produse din gama Backstage – fondul de ten, paleta de illuminator si cea nude de farduri de ochi – Philips a demonstrat că, pentru a arăta perfect, este nevoie de foarte puțin.

Elie Saab

O dovadă că imperfecțiunea poate fi un semn de mare clasă, machiajul de la Elie Saab a surprins prin încălcare regulii ce privește migrarea fardurilor sau mascarei. Iată de ce unele modele aveau fardul de pleoape neuniform (o tușă în nuanța de mov închis), lăsat de makeup artiști să reacționeze așa cum ni se întâmplă tuturora după o zi întreagă. Un reality check mult așteptat.

Giorgio Armani Privé

Un look cu influențe retro, în linii clasice și de o eleganță notabilă. Modelele au purtat un machiaj ultrafeminin, cu accent în zona ochilor, marcați de gene false, un fard roz-bombon și o tușă de eyeliner negru.

Jean Paul Gaultier

Un look rock’n’roll, marcat de un machiaj fumuriu pentru zona ochilor și buze roșii.

Givenchy

Lăsați fondul de ten deoparte: afișarea pielii în starea naturală, chiar și încărcată de pistrui, este de bun augur. Accesoriul de păr, inspirat dintr-un element de armură, sugerează forță.

Guo Pei

Dincolo de coafurile care au lăsat audiența cu gura căscată, prin complexitatea cozilor împletite, machiajele de amazoane, construite cu linii grafice de eyeliner, dar și prin acoperirea cu fard a sprâncenelor, ne-au sedus iremediabil.

Ralph & Russo

Tonurile de albastru-mov-lila din machiajul ochilor creează un efect de aripi de fluture si au fost perfect acompaniate de un ruj cu irizații metalice.

Giambattista Valli

Pielea luminoasă și uniformă a fost elementul central al machiajului. Câteva modele au purtat o bandă transversală pe sprânceană, de culoarea pielii, pentru a simula că sprâncenele au fost rase în acea zonă.

Antonio Ortega

Un joc de tușe în jurul ochilor. Un machiaj fantezist perfect de purtat la o petrecere, dacă vă simțiți îndrăzneață.

Ulyana Sergeenko

Dovada că un eyeliner colorat, purtat pe pleoapa inferioară, vă poate oferi instant o alură proaspătă.

Citiți și: “Cele mai inspirate look-uri de la Săptămâna Couture Primăvara-Vara 2018”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here