Best beauty la MTV Video Music Awards 2018

0

Show-ul MTV Video Music Awards este ocazia perfectă pentru vedete să afișeze cele mai controversate ținute. Să ne amintim de prima ediție, în 1984, unde Madonna a cântat piesa Like A Virgin purtând o combinație de bustieră cu o rochie de mireasă sau de apariția din 1990, când a fost îmbrăcată precum Marie Antoinette. Aparițiile care au șocat audiența au existat de-a lungul întregii istorii a acestui eveniment. În 2018, strălucitoare dar nu atât de controversate, vedetele au dat dovadă de mai mult rafinament atât în machiaj cât și în hairstyle. Iată care sunt preferatele noastre

Shanina Shaik

O versiune perfectă de sirenă modernă – un wet look cu bucle naturale și un machiaj dewy, în tonuri neutre.

Shay Mitchell

Pielea bronzată și sprâncenele marcate fac un duo spectaculos.

Madison Beer

Cântăreața a purtat un machiaj cu efect seducător, oferit printr-un cat-eye clasic.

Teyana Taylor

Ne-a fost dificil să ne luăm ochii de la abdomenul ei ferm și definit, dar n-am putut să nu remarcăm machiajul senzual, cu focus în zona buzelor, și tunsoarea de tip pixie.

Millie Bobby Brown

Actrița din serialul Stranger Things a adoptat o alură rafinată, dar proaspătă, cu influențe din anii ’60.

Jennifer Lopez

Artista fără vârstă, care a susținut un show incendiar, cu câteva dintre cele mai consacrate piese, a readus la lumină câteva elemente strălucitoare din lookul anilor 2000: păr auriu, extra-lung și neted și un machiaj marcat de gene supradimensionate și bronzer pentru definirea pomeților.

Rita Ora

Un machiaj în acord cu ținuta purtată: în zona sprâncenelor cântăreața a afișat desene inspirate din materialul rochiei.

Winnie Harlow

Poți străluci chiar și dacă ai o condiție a pielii ca cea a lui modelului. Look-ul a fost marcat de un machiaj metalic în zona ochilor.

Madonna

Elemente etnice, cozi împletite, salbe la gât și un accesoriu de păr ce pare inspirat din ținuta unor luptătoare vikinge. Un look completat de un machiaj clasic, cu eyeliner pe pleoapa superioară și un ruj nude.

Morgan Saint

Un look atipic pentru acest gen de eveniment, dar nu mai putin spectaculos: fardul metalizat acoperă întreaga zonă a pleoapelor, până la sprâncene, completat de o coafură de inspirație punk.

Citiți și: “Best beauty la Săptămâna Haute Couture de la Paris”!

Foto: Guliver/Getty Images

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here