Best Beauty la Premiile Oscar 2019

0

Așa cum era de așteptat, cea de-a 91-a ediție a premiilor Oscar a reunit cele mai bine cotate vedete de la Hollywood, și dincolo de anunțarea câștigătorilor, am așteptat cu nerăbdare să vedem ținutele și întregul look al participanților. Versiunile ultrarafinate și, în general, mai puțin riscante decât la alte evenimente, au dominat cu cocuri elaborate, machiaje proaspete cu tonuri de roz, tunsori de tip bob și nuanțe de păr surprinzătoare afișate de câteva dintre actrițele noastre preferate.

Iată care look-uri de la Premiile Oscar 2019 ne-au inspirat cel mai mult

Irina Shayk

Modelul de origine rusă a surprins întâi la decernarea premiilor Golden Globes, unde a afișat pentru prima oară această tunsoare. Mai scurt de această dată, bob-ul îndreptat, realizat de hairstilistul Harry Josh, a avut o strălucire de sticlă.

Lady Gaga

Machiajul soft, cu nuanțe de albastru-cenușiu la ochi și buze rosé, a fost acompaniat de un coc sculptural. Întreaga atenție a fost totuși captată de diamantul galben de 129 carate, purtat și de Audrey Hepburn pentru promovarea filmului Breakfast at Tiffany’s.

Lucy Boynton

O adevărată Grace Kelly modernă. Actrița britanică, protagonistă în filmul Bohemian Rhapsody, a suprins la ultimele evenimente cu machiaje originale, îndrăznețe. De această dată, look-ul a fost mai subtil, cu ochii puși în evidență de un fard în nuanță rosé și gene lungi, cu multe straturi de mascara.

Laura Harrier

Desprinsă parcă din desenele cu Cenușăreasa, actrița din BlacKkKlansman a fost una dintre puținele care au pariat pe culoare, cu un fard bleu pentru pleoape. Look-ul a fost creat de makeup artistul Hung Vanngo.

Charlize Theron

O apariție – surpriză: actrița a afișat o culoare de păr ciocolatie, mult mai închisă decât cea cu care ne-a obișnuit până acum. Elementul central al machiajului a fost rujul într-o culoare de roșu-corai electric.

Gemma Chan

Actrița din Crazy Rich Asians este adepta unui look clasic, pe care îl abordează des, cu ochii marcați de un eyeliner negru seducător.

Emilia Clarke

Încă o schimbare de look surprinzătoare: Emilia Clarke, cu un păr proaspăt vopsit în castaniu închis și un machiaj în tonuri trandafirii.

Rachel Weisz

În topul accesoriilor de păr se numără această tiara de inspirație grecească, pe părul aranjat cu cărare pe mijloc. În rest, machiajul a fost realizat în cheie naturală.

Michelle Yeoh

Actrița fără vârstă a abordat un machiaj discret, cu ochi accentuați de o tușă fină de eyeliner și gene supradimensionate.

Citiți și: „Cele mai frumoase cupluri la Premiile Oscar 2019”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here