Best Beauty la SAG Awards 2020

0
Margot Robbie

Cea de-a 26-a ediție a premiilor anuale Screen Actor’s Guild (SAG), ce a avut loc în Los Angeles, a reunit cele mai bine cunoscute vedete de la Hollywood. Ținutele rafinate purtate de actrițe au fost completate de machiaje și coafuri elegante. Iată care este topul Best Beauty la SAG Awards 2020.

Machiaje simple
Tonurile nude, texturile strălucitoare, pielea luminoasă au fost elementele cele mai des întâlnite pe covorul roșu. Printre acestea, și-au găsit loc și accente de rujuri fuchsia, purtate de Jenna Lyons, gazda show-ului, Christina Applegate sau Reese Witherspoon. Actrițele precum Millie Bobby Brown, Margot Robbie, Margaret Qualley au mizat pe farduri de pleoape în tonuri neutre, maro, bej, cu accente luminoase în colțul interior al ochilor, pentru a deschide privirea și a conferi un aspect proaspăt.Ne-am îndrăgostit de genele supradimensionate purtate de Sophie Turner sau de coada neagră de eyeliner seducătoare purtată de Zoë Kravitz.

Coafuri creative
Șuvițele aurii ale lui Sophie Turner, tunsoarea tip pixie a lui Zoë Kravitz, textura umedă a lob-ului (long bob) purtat de Reeze și agrafele sub formă de stea ale lui Chloe Coleman sunt tot ce ne dorim pentru un eveniment elegant.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here