Best Beauty la SAG Awards

0
Best Beauty SAG Awards 2019

Cea de-a 25-a ediție a premiilor Screen Actors Guild (SAG) a reunit o pleiadă de actrițe din cele mai populare filme și seriale ale momentului. Ținutele ultra-elegante pe care le-au purtat acestea au fost însoțite de machiaje și coafuri care le-au sporit rafinamentul. Iată care sunt look-urile noastre preferate.

Rachel Brosnahan

Best Beauty SAG Awards 2019

Câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță într-un serial de comedie, The Marvellous Mrs Maisel, a purtat un machiaj cu focus pe ochi, evidențiindu-i prin nuanțe de fard gri și gene false.

Julia Garner

Best Beauty SAG Awards 2019

Actrița din serialul The Ozark a purtat o culoare neobișnuită pe buze (un oranj intens ca al mandarinelor), într-un machiaj creat de Hung Vanngo și bucle rebele, într-o coafură cu cărare în lateral.

Lady Gaga

Best Beauty SAG Awards 2019

Un machiaj cu buze în nuanță dramatică și o coafură în stilul Old Hollywood pentru actrița și cântăreața din filmul A Star is Born.

Emma Stone

Best Beauty SAG Awards 2019

Buzele glossy în nuanță de roșu-cărămiziu au fost completate de un machiaj simplu al ochilor pentru actrița principal dn filmul The Favourite.

Laura Harrier

Actrița din BlacKkKlansman a optat pentru un ruj intens care i-a pus în valoare buzele pline și pentru o coafură cu cărare pe mijloc și bucle lejere.

Lucy Boynton

Best Beauty SAG Awards 2019

Probabil cel mai îndrăzneț, dar și cel mai șic machiaj al evenimentului a fost purtat de actrița din Bohemian Rhapsody. Efectul grafic din zona ochilor a fost realizat de makeup artistul Jo Baker și completat de o coafură decorată cu o panglică neagră.

Emily Blunt

Best Beauty SAG Awards 2019

Câștigătoare pentru rolul din A Quiet Place, actrița a mizat pe un look diafan, cu un ruj roz în aceeași nuanță cu a rochiei.

Sandra Oh

Best Beauty SAG Awards 2019

Un truc perfect pentru a obține breton, fără să apelați la foarfece. Textura ondulată a șuvițelor care ies din coc și redau impresia de breton conferă un aer proaspăt.

Jane Fonda

Best Beauty SAG Awards 2019

Strălucitoare în rochia roșie Valentino, actriță a demonstrat încă o dată că eleganța și îndrăzneala nu au limită de vârstă. Cu un ruj în culoarea rochiei, gene supradimensionate și o coafură jucăușă, actrița se află în topul preferințelor noastre.

Margot Robbie

Best Beauty SAG Awards 2019

Luminoasă, elegantă, seducătoare. Șuvițele de culoarea mierii țin loc de highlighter pentru piele și sunt în acord perfect cu fardul auriu ce îi evidențiază ochii.

Citiți și: “Best Beauty la Golden Globes 2019”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here