Best of Couture 2017: top 10 tinute care ne-au inspirat

0

Parisul a fost gazda showurilor couture pentru primavara 2017 din saptamana ce tocmai s-a incheiat. In acest sezon am avut ocazia de-a observa debutul Mariei Grazia Chiuri si al lui Pierpaolo Piccioli pentru Dior Couture si, respectiv, Valentino Couture. In timp ce Atelier Versace a luat de aceasta data o pauza de la eveniment, Maison Schiaparelli i s-a alaturat in calitate de membru oficial.

Printre celebritatile sosite la show-urile din acest an s-au numarat Kirsten Dunst, Kylie Minogue, Diane Kruger, iar unele dintre ele, cum ar fi spre exemplu Lily-Rose Depp si Carmen Dell’Orefice, chiar au inchis spectacolele diverselor case.

Haute Couture Week este practic o celebrare a pieselor spectaculoase create in mod traditional, a rochiilor realizate manual si a celor mai minutioase costume pe care le au de oferit atelierele din intreaga lume. Saptamana Haute Couture seamana cu o vitrina unica in cadrul careia sunt prezentate capodopere finisate dupa zile intregi de munca, in care aveti ocazia de-a observa combinatii ingenioase de materiale, aplicatii luxoase si tehnici inovative de realizare.

Vibe-ul Alice in Wonderland surprins de Valentino, influentele arabe punctate in show-ul Giorgio Armani Privé si rochiile demne de o Cenusareasa moderna din colectia Elie Saab sunt doar cateva dintre aspectele care ne-au cucerit de aceasta data.

Haute Couture 2017: 10 dintre tinutele pe care nu le vom uita prea curand

Maison Margiela Couture primavara 2017
Valentino Couture primavara 2017
Ralph e Russo Couture primavara 2017
Chanel Couture primavara 2017
Iris Van Herpen Couture primavara 2017
Schiaparelli Couture primavara 2017
Elie Saab Couture primavara 2017
Giorgio Armani Prive Couture primavara 2017
Guo Pei Couture primavara 2017
Dior Couture primavara 2017

Cititi si: “De incercat acum: beauty looks de la Paris Haute Couture”!

Foto: imaxtree.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here