BestValue Plaza deschide porțile noului magazin WEEKEND MAX MARA

0

Avem plăcerea să anunțăm deschiderea primului magazin în Aeroportul Henri Coanda, în zona BestValue Plaza, care este mai mult decât un fashion store, este casa departe de casâ, cu un decor în spiritul brandului și o atmosferă primitoare.

În cei 35 de metri patrati și-au făcut loc creațiile cu spirit și identitate MAX MARA WEEKEND, o linie de lifestyle născută în Italia, în 1983, în Reggio Emilia.
Accentul creațiilor este pus de fiecare dată pe tradiția, inovația, complexitatea și perfecțiunea materialelor folosite.

Atitudinea este “chic & free”, două cuvinte care surprind cel mai bine esența brandului WEEKEND by MAX MARA.
Iar ideea de libertate este reprezentată cel mai bine de fluturele-simbol, printat, aplicat sau brodat pe haine și accesorii.

Lejere dar chic, casual dar rafinate, nonșalante dar sofisticate, toate look-urile si accesoriile dezvoltate sub eticheta WEEKEND MAX MARA se joacă cu arta, în forme și culori și cu modă, prin croi și materiale.

BestValue nu se reduce doar la un numar de magazine cu branduri dezirabile, ci este o experiență care îi pune în centrul atenției pe toți cei care iubesc acel affordable luxury specific categoriilor si numelor prezente în galeriile BestValue.
WEEKEND MAX MARA din Aeroportul Henri Coandă București, aflat în proximitatea GATE 3, devine astfel anticamera destinațiilor de vacanță sau de business travel, locul în care vă invităm să vă începeți călătoriile.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here