Bijuterii cu pietre semiprețioase – Alege să porți accesorii cu semnificații unice

0
pietre semipretioase

Femeile se află mereu în căutarea unor noi accesorii, care să le ofere strălucire și să le scoată din anonimat. De cele mai multe ori, bijuteriile din argint sunt alegerea perfectă, însă combinate cu pietre semiprețioase, acestea au un efect special. De aceea, astăzi îți prezentăm câteva accesorii din argint, care nu ar trebui să lipească din colecția unei femei rafinate!

Bijuteriile cu pietre semiprețioase – Alege să porți accesorii cu semnificații unice!

Bijuteriile cu pietre semiprețioase sunt cadoul perfect pentru o femeie, întrucât acestea evidențiază eleganța și feminitatea. De asemenea, pietrele semiprețioase te fascinează prin coloritul lor, prin efectele optice ireale, având și o încărcătură energetică puternică. În plus, studiile au dovedit faptul că anumite pietre semiprețioase folosite pentru crearea bijuteriilor au și efecte benefice asupra sănătății, având un rol protector.

Acum poți alege bijuteriile care ți se potrivesc dintr-o gamă variată de accesorii disponibile, unele dintre acestea având o semnificație aparte. Dacă ești pasionată de cultura indiană, poți opta pentru o brățară cu elefanți, realizată manual în India, acolo unde elefantul este considerat un simbol al cunoașterii și al înțelepciunii. De asemenea, brățările indiene sunt subțiri și se potrivesc perfect în cazul unui look vintage. În plus, poți opta și pentru un model de brățară cu pietre semiprețioase, cea mai populară dintre acestea fiind considerată lapis lazuli.

Un simbol al feminității este fibula, o  bijuterie celebră în Maroc, purtată atât sub formă de broșă, cât și sub formă de cercei sau pandantive. În urmă cu sute de ani, fibula nu avea un scop decorativ, ci mai degrabă unul practic, pentru că servea la prinderea articolelor vestimentare. În timp, fibulele au devenit extrem de populare, iar acum, femeile din zonele respective poartă aceste amulete, în cadrul ceremoniilor matrimoniale.

La fel de speciali sunt și cerceii celtici cu sidef, care sunt deosebit de eleganți și feminini. Un model aparte este setul Claddagh-Dara, pe care femeile celtice îl primeau în ziua logodnei. Simbolul Claddagh este format din trei elemente, care semnifică dragostea, prietenia și loialitatea, iar nodul Dara reprezintă înțelepciunea și evoluția. Combinate, aceste simboluri reprezintă o adevărată declarație de dragoste.

Accesorizare originală – Coliere speciale din argint și lapis lazuli

Din colecția unei femei nu ar trebui să lipsească lanțurile din argint, iar colierele cu lapis lazuli, lucrate manual în India, reprezintă alegerea perfectă. Colierele cu lapis lazuli pot transforma orice rochie simplă într-una elegantă, iar efectul lor este unul cu adevărat spectaculos. Această piatră este considerată un simbol al regalității, considerându-se că aceasta poate oferi protecție împotriva energiilor negative.

Fii unică, alege un colier din argint lucrat manual, cu labradorit

Din colecția de bijuterii a unei doamne nu trebuie să lipsească un colier cu labradorit. Lucrat manual în India, un astfel de accesoriu prețios este caracterizat de o lucrătură extrem de fină, iar piatra de labradorit are o strălucire albăstruie, plină de mister. Despre această piatră se spune că are un rol protector și că îi poartă noroc persoanei care o poartă. De asemenea, labradoritul stimulează imaginația și activitatea cerebrală, fiind un cristal originar din Madagascar.

Efectul special al broderiei din argint – Coliere statement cu cizelură

Atunci când participă la un eveniment special, femeile își doresc să iasă din anonimat și să atragă atenția tuturor. Pentru aceasta, poți opta pentru un colier cu broderie din argint.  Un colier cu cizelură se așează foarte bine la bază gâtului și oferă o notă de eleganță și noblețe. Un astfel de colier reprezintă o piesă cu adevărat specială, care nu trebuie să lipsească din colecția de bijuterii a unei femei.

Așadar, dacă vrei să afișezi mereu o imagine impecabilă, poți alege accesoriile care ți se potrivesc cel mai bine, dintr-o gamă variată de bijuterii din argint. Lanțurile din argint by Metaphora Bijoux, lucrate manual în India sau Maroc și bijuteriile cu pietre semiprețioase au un efect special și te vor face să strălucești la orice eveniment.

 

Sursa: Digital Workforce
Sursa foto: Metaphora Bijoux

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here